Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ;

Must Read

Κύριε Υπουργέ, χρονιάρες ημέρες και θα ‘πρεπε να έχουμε μία εκεχειρία, τόσο στην ψυχή μας όσο και στα έργα μας. Όμως διαπιστώνουμε πως στο Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Νέας Καβάλλας ή όπως το αποκαλούν οι Πολυκαστρινοί «ΝΕΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ» εν μέσω των εορτών, κατασκευάστηκε αγωγός με εγκιβωτισμένους σωλήνες έως το παραπλήσιο κανάλι που μεταφέρει τα νερά που υπερχειλίζουν από την παλιά λίμνη Αρτζάν – Αματόβου.

Εάν πράγματι ο εν λόγω αγωγός κατασκευάσθηκε μόνον για την απορροή ομβρίων υδάτων, θα λέγαμε πως και με την κατασκευή φρεατίων καθαριότητας εντός του οικισμού, θα ήταν έργο που θα βοηθούσε στην καλή διαμονή εντός του οικισμού

Εάν όμως με τον ίδιο αγωγό μεταφερθούν, λήμματα από πλύσιμο ρούχων, οικιακών σκευών, δηλαδή χλώρια και απορρυπαντικά, τότε η μοίρα του καναλιού θα φθάσει να είναι πηγή μόλυνσης τόσο των παραγωγών, όσον των παρακείμενων κτηνοτροφικών μονάδων, καθώς και εστίς ελονοσία λόγω των κουνουπιών.

Επειδή όλα αυτά γίνονται μέσα στις γιορτές και εν μέσω πανδημίας έτσι ώστε να μη πάρει χαμπάρι κανένας, εφιστούμε την προσοχή τόσο την δική σας κ. Γεωργαντά όσον και του Δημάρχου Παιονίας κ. Σιωνίδη, να μη τολμήσει κανένας και ξεσηκώσει τους πολίτες του Δήμου Παιονίας, διότι θα κατηγορηθεί ως υποκινητής εξέγερσης των πολιτών.

Οι κάτοικοι του οικισμού Νέας Καβάλλας υποχρεώνονται να κατασκευάζουν βόθρους για λήμματα κουζινών και ρουχισμού, επειδή ακριβώς δεν τους επιτρέπουν να τα στέλνουν στο παρακείμενο κανάλι, επιβαρυνόμενοι οικονομικά οι ίδιοι.

Ελπίζουμε έστω και για αυτή την παρέμβαση προβήκατε στις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να είναι νόμιμος ο αγωγός για τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάσθηκε.

Περιμένουμε απαντήσεις τουλάχιστον από τον Δήμο Παιονίας, διότι έως σήμερα ο Υπουργός μας έδειξε πως δεν νοιάζεται να απαντήσει σε ερωτήσεις μας!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (KILKIS WEBTV)

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΧΕΡΣΟ: 7 ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ…

Είπα να κάνω υπομονή 4 μέρες, πριν γράψω αυτό το άρθρο για έναν και μόνο λόγο. Για...

Το σχέδιο αξιοποίησης του Λόφου Αγίου Γεωργίου

Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την αξιοποίηση του Λόφου...

Θρήνος στο Κιλκίς για τους δυο νεκρούς σε τροχαίο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Κιλκίς για το θάνατο των δυο ανδρών στο τρομακτικό τροχαίο που προκλήθηκε όταν κοπάδι...

Ανατίναξαν το ATM στο Χέρσο. Απέτυχε η απόπειρα διάρρηξης

Απόπειρα διάρρηξης πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 3:30 στο ATM του Χέρσου. Οι ληστές παραβίασαν την πόρτα από το...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία