Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ;

Must Read

Κύριε Υπουργέ, χρονιάρες ημέρες και θα ‘πρεπε να έχουμε μία εκεχειρία, τόσο στην ψυχή μας όσο και στα έργα μας. Όμως διαπιστώνουμε πως στο Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Νέας Καβάλλας ή όπως το αποκαλούν οι Πολυκαστρινοί «ΝΕΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ» εν μέσω των εορτών, κατασκευάστηκε αγωγός με εγκιβωτισμένους σωλήνες έως το παραπλήσιο κανάλι που μεταφέρει τα νερά που υπερχειλίζουν από την παλιά λίμνη Αρτζάν – Αματόβου.

Εάν πράγματι ο εν λόγω αγωγός κατασκευάσθηκε μόνον για την απορροή ομβρίων υδάτων, θα λέγαμε πως και με την κατασκευή φρεατίων καθαριότητας εντός του οικισμού, θα ήταν έργο που θα βοηθούσε στην καλή διαμονή εντός του οικισμού

Εάν όμως με τον ίδιο αγωγό μεταφερθούν, λήμματα από πλύσιμο ρούχων, οικιακών σκευών, δηλαδή χλώρια και απορρυπαντικά, τότε η μοίρα του καναλιού θα φθάσει να είναι πηγή μόλυνσης τόσο των παραγωγών, όσον των παρακείμενων κτηνοτροφικών μονάδων, καθώς και εστίς ελονοσία λόγω των κουνουπιών.

Επειδή όλα αυτά γίνονται μέσα στις γιορτές και εν μέσω πανδημίας έτσι ώστε να μη πάρει χαμπάρι κανένας, εφιστούμε την προσοχή τόσο την δική σας κ. Γεωργαντά όσον και του Δημάρχου Παιονίας κ. Σιωνίδη, να μη τολμήσει κανένας και ξεσηκώσει τους πολίτες του Δήμου Παιονίας, διότι θα κατηγορηθεί ως υποκινητής εξέγερσης των πολιτών.

Οι κάτοικοι του οικισμού Νέας Καβάλλας υποχρεώνονται να κατασκευάζουν βόθρους για λήμματα κουζινών και ρουχισμού, επειδή ακριβώς δεν τους επιτρέπουν να τα στέλνουν στο παρακείμενο κανάλι, επιβαρυνόμενοι οικονομικά οι ίδιοι.

Ελπίζουμε έστω και για αυτή την παρέμβαση προβήκατε στις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να είναι νόμιμος ο αγωγός για τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάσθηκε.

Περιμένουμε απαντήσεις τουλάχιστον από τον Δήμο Παιονίας, διότι έως σήμερα ο Υπουργός μας έδειξε πως δεν νοιάζεται να απαντήσει σε ερωτήσεις μας!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (KILKIS WEBTV)

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ηχηρό “χαστούκι” από την Ρωσία στον Μητσοτάκη: «Κακή ιδέα η πρόταση του για το διαβατήριο εμβολιασμού»

Αντίθετος με την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το διαβατήριο εμβολιασμού ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι...

Συνελήφθησαν και τα έξι μέλη της σπείρας που διακινούσε μετανάστες με πλαστά έγγραφα

ην πλήρη αποδόμηση κυκλώματος παράνομης διακίνησης μεταναστών και εμπορίας ταξιδιωτικών εγγράφων, μέσω της γνωστής διαδικτυακής εφαρμογής (μέθοδος...

Βασιλάκος: «Καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος ο Τζόλης» (vid)

Δείτε μέσα από το Novasports.gr τι είπε ο Θανάσης Βασιλάκος στην Ώρα των Πρωταθλητών για τον ΠΑΟΚ,...

Κυριακή του Ασώτου: 28/2

Διανύοντας τη δεύτερη Κυριακή του Τριωδίου, η Εκκλησία μας κηρύττει μέσα από την παραβολή του ασώτου υιού,...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία