Ο executive chef Ηλίας Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη κατάγεται όμως από τα Φάρασα της Καππαδοκίας, περιοχή που φημίζεται για την εξαιρετική της κουζίνα. Η επιθυμία του να ασχοληθεί με τη μαγειρική ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία. Κοντά στην γιαγιά του και τη μητέρα του γνώρισε τα μυστικά της κουζίνας και έμαθε να μαγειρεύει συνταγές της ιδιαίτερης πατρίδας τους. Στη συνέχεια σπούδασε στη Γερμανία, στη σχολή μαγείρων του Μονάχου και συνεργάστηκε με μεγάλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων. Επίσης έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα σε εκπομπές όπως την Κατερίνα Καινούργιου, την Τατιάνα Στεφανίδου, την Ελένη Μενεγάκη, Φωτεινή Γεωργαντά, Χριστίνα Λαμπίρη και άλλους πολλούς