Ο executive chef Ηλίας Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη κατάγεται όμως από τα Φάρασα της Καππαδοκίας, περιοχή που φημίζεται για την εξαιρετική της κουζίνα. Η επιθυμία του να ασχοληθεί με τη μαγειρική ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία. Κοντά στην γιαγιά του και τη μητέρα του γνώρισε τα μυστικά της κουζίνας και έμαθε να μαγειρεύει συνταγές της ιδιαίτερης πατρίδας τους. Στη συνέχεια σπούδασε στη Γερμανία, στη σχολή μαγείρων του Μονάχου και συνεργάστηκε με μεγάλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων. Επίσης έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα σε εκπομπές όπως την Κατερίνα Καινούργιου, την Τατιάνα Στεφανίδου, την Ελένη Μενεγάκη, Φωτεινή Γεωργαντά, Χριστίνα Λαμπίρη και άλλους πολλούς
Updated:
ΗΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ EXECUTIVE CHEF
Must Read
Πρόσφατα Νέα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: COVID-19 Ο Α.ΦΑΟΥΤΣΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ – ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΦΑΟΥΤΣΙ» ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ
Ποιος ο ύποπτος ρόλος του Peter Daszak
H ομολογία του Αμερικανού «Τσιόδρα» του Αμερικανού εθνικού επιδημιολόγου Δρ. Άντονι Φάουτσι, ότι εφηύρε,...