Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ! “ΒΡΟΧΗ” ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ – ΕΚΑΝΑΝ “ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ” 38ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ – ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ; [ΦΩΤΟ]

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Ενας άνδρας 38 ετών έπεσε νεκρός ύστερα από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας επί της οδού Θερμοπυλών 42 στην Ηλιούπολη.

Θύμα της επίθεσης, είναι ο γεννηθείς το 1982 στην Αθήνα, Κ.Α, ο οποίος ήταν γνωστός στο τμήμα εκβιασμών της Ασφάλειας Αττικής καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε δικογραφία για παλαιότερη υπόθεση εκβιασμού.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν έξι κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ.Α, γνωστός στον κόσμο της νύχτας με τα ψευδώνυμα «μαύρος» ή «γύφτος», ήταν ένα από τα «πρωτοπαλίκαρα» μίας από τις τις μεγαλύτερες και πιο ισχυρές ομάδες «μπράβων» στην Αττική.

Αρχηγός της εν λόγω ομάδας φέρεται ο 5Οχρονος Γ.Μ. εις βάρος του οποίου το 2015 είχε σχηματιστεί δικογραφία από το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας για «συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης», «εκβίαση» και «ξέπλυμα».

Η συγκεκριμένη ομάδα κατηγορείται ότι πουλούσε προστασία σε πάνω από 70 καφέ – μπαρ στο Κολωνάκι, στο Γκάζι, στο Παγκράτι, καθώς και στα βόρεια και νότια προάστια του νομού (Γλυφάδα, Ελληνικό, Μαρούσι, Κηφισιά κ.α.).

Τον Ιούλιο του 2020, ο φερόμενος ως επικεφαλής της ομάδας, δέχθηκε επίθεση, ενώ βρισκόταν στο parking του φούρνου «Ηπειρώτισσα», στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή.

Δύο από τις σφαίρες τον πέτυχαν στο στομάχι, όμως οι υπόλοιπες δεν βρήκαν στόχο, καθώς ο 50χρονος πρόλαβε να καλυφθεί πίσω από το –πιθανώς θωρακισμένο– τζιπ BMW που χρησιμοποιούσε στις μετακινήσεις του.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν 14 κάλυκες, πιθανόν όσες και οι σφαίρες που χωρούσε το όπλο του δράστη. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και στη συνέχεια στο Τζάνειο, και τελικά διέφυγε τον κίνδυνο.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία