Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στα χέρια της Αστυνομίας ακόμη τρεις Πακιστανοί για την σφαγή στα Καμίνια

Must Read

Έφοδο σε σπίτι – κρυσφήγετο στο Περιστέρι έκανε η ΟΠΚΕ και η Ασφάλεια Πειραιά, οπου οι πληροφορίες έλεγαν οτι είχαν λουφάξει Πακιστανοί απο την ομάδα των σφαγέων στα Καμίνια και κατέστρωναν τη μεγάλη απόδραση απο την Αθήνα.

Η επιχείρηση, στήθηκε με απόλυτη μυστικότητα καθώς τόσο η ΟΠΚΕ όσο και η Ασφάλεια Πειραιά είχαν την πληροφορία και χθές στις 9 το βράδυ έστησαν την επιχείρηση, μπούκαραν στο ισόγειο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Λυσια και Λειβαδα και πέρασαν χειροπέδες σε οκτώ ατομα.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πειραιά και τρεις εκ των οποίων αναγνωρίστηκαν απο τα θύματα. Οι πληροφορίες λένε οτι οι τρεις δράστες, βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Περιστερίου, προκειμένου να κανονίσουν πως θα φύγουν απο την Αθήνα για τη Βόρεια Ελλαδα και κατόπιν στην Τουρκία.

Οι έρευνες των ανδρών της ΟΠΚΕ και της Ασφαλειας Πειραιά ειναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς αυτό που απομένει, είναι η σύλληψη των δύο μεγάλων αφεντικών που κάνουν κουμάντο στις Πακιστανικες συμμορίες του κέντρου της Αθήνας και κινούν τα νήματα, στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και ναρκωτικών.

Αυτό ήταν άλλωστε και το κίνητρο της άγριας εισβολής στο διαμέρισμα των Καμινίων, όπου η συμμορία των Πακιστανών επιτεθηκε με ρόπαλα και μαχαίρια σε βαρος τριών ομοεθνών τους και αφού τσάκισαν στο ξύλο τους δύο, έσφαξαν τον τρίτο για παραδειγματισμό.

makeleio.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία