Υλικά
Λιγκουινι μακαρόνια
1/2κιλό γαρίδες
2 ντομάτες τριμμένες
μισή κουταλιά πελτέ
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
ελαιόλαδο
ξύδι
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανό
σκόρδο 2 σκελίδες
1 ποτήρι λευκό κρασί
Εκτέλεση
Βράζουμε σε νερό τις γαρίδες για 20 λεπτά περίπου. Σουρώνουμε το νερό και το κρατάμε για να βράσουμε τα μακαρόνια. Βράζουμε τα μακαρόνια. Σε ένα τηγανάκι βάζουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τις ντομάτες, τον πελτέ, ξύδι, κρασί αλατοπίπερο και μαϊντανό. Ρίχνουμε ένα φλιτζάνι από το νερό που βράσαμε τα μακαρόνια και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 7-8 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες μέσα και αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ανακατεύουμε τα μακαρόνια με τις γαρίδες και σερβίρουμε. Καλή επιτυχία
Executive Chef Ηλίας Αντωνιάδης