Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ακόμη πιο “προχωρημένος”, για να παραμείνει μάγκας

Must Read

Ακόμα δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, ότι το tsipasblog.gr είναι ο ιδιοκτήτης στα αποκλειστικά ρεπορτάζ της νύχτας. Το Νο1 μακράν. Λέμε αποκλειστικά, γιατί οι περισσότερες ειδήσεις που διαβάζει ο κόσμος σε αρκετά ΜΜΕ, συνήθως είναι από αναπαραγωγή από εμάς. 

Ακόμη ένα. Ο κύριος Νίκος Βέρτης, έχοντας την εγρήγορση και την καινοτομία στο DNA του, πέραν της μουσικής, μου λένε, πως σκέφτεται να το πάει το Yton σε πιο ανωτέρω έκδοση. Υπό την έννοια ότι θα είναι πιο κοντά στο στυλ της μουσικής σκηνής, του θεατράλε και του καθιστικού.

Αναγκαστικά, κατά κάποιο βαθμό, αφού η κυβέρνηση δεν λέει να κατεβάσει τον διακόπτη και να ανοίξει κανονικά, όπως προηγούμενα, τα γήπεδα της νύχτας. Για να χρυσώσει το χάπι, μάλλον θα κρατήσει το 8-12 στο ωράριο, και στην πολύ, πολύ καλύτερη περίπτωση, να το πάει 8-2. Για κάτι πιο πέρα, θα πρόκειται για…θαύμα, το οποίο απλά ξεχάστε το.

Και πονηρά να μη το σκεφτεί κανείς αυτό που σκέφτεται ο Βέρτης, αλλά πρέπει να αντιληφθεί ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη και ότι από δω και πέρα θέλει έξυπνες λύσεις. Επιθυμία για τον γνωστό τραγουδιστή, που αποδεικνύεται μάγκας στη Θεσσαλονίκη, ενώ μπαίνει μέσα, να παραμένει και πάλι μάγκας το χειμώνα στο Yton. Για αυτό πρέπει να είναι activitiy και πολύ ”προχωρημένος” στις σκέψεις του. Πιθανώς, πάντως, αυστηρώς “ακατάλληλος” για την υπόλοιπη ελληνική νύχτα. 

– Μην κάνετε παράλειψη στην αντιγραφή του αποκλειστικού της ιστοσελίδας μας.

tsipasblog.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία