Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανηγυρική δικαίωση του ΠΑΟΚ στο CAS!

Must Read

To CAS δικαίωσε πανηγυρικά τον ΠΑΟΚ! To Διαιτητικό Δικαστήριο εξέτασε την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας και δικαίωσε τους ασπρόμαυρους!

Συγκεκριμένα, αποφάσισε την επιστροφή των επτά βαθμών που είχαν αφαιρεθεί στο Δικέφαλο και παρέπεμψε την υπόθεση εκ νέου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ  και μάλιστα, με την υποσημείωση να δικάσει ξανά την υπόθεση δίνοντας βαρύτητα στην ουσία και χωρίς να δεσμευτεί από το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Πρόκειται στην ουσία για νίκη σε δύο σημεία για την πλευρά του ΠΑΟΚ. Το πρώτο αφορά βέβαια στην επιστροφή των επτά βαθμών και το δεύτερο έχει να κάνει με τη μη δεσμευτική εισήγηση της ΕΕΑ. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ήθελε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, να αναγνωριστεί η δεσμευτικότητα της εισήγησης της ΕΕΑ αλλά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την απόφαση του CAS, απέτυχε ολοκληρωτικά σε ότι επιχείρησε.

Η υπόθεση θα επιστρέψει στην επιτροπή εφέσεων που θα δικάσει από μηδενική βάση την υπόθεση, χωρίς να δεσμεύεται από την εισήγηση της ΕΕΑ. Ουσιαστικά η υπόθεση να μπει στην πραγματική βάση της όταν θα εξεταστεί από την επιτροπή εφέσεων.

Στην αγωνιστική προέκταση του θέματος, πέραν από τα προφανή οφέλη σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα, είναι η επιστροφή των επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ που ορίζει ξανά τη μοίρα του για τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League!

Ο ΠΑΟΚ ζητάει άμεση εκδίκαση στην εφέσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Γιώργος Καστάνης μέσα από το Metropolis 95.5, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ προκειμένου το θέμα να κλείσει στην εξέλιξη της φετινής σεζόν και πριν την επικύρωση της βαθμολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει εξαίρεση των δύο δικαστών της Εφέσεων που είχαν κρίνει ότι ήταν δεσμευτικό το πόρισμα της ΕΕΑ, δηλαδή των κ.κ. Φιλόπουλου και Βρυώνη.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία