Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νίκος Αντωνιάδης: Οργανωμένη επίθεση του παρακράτους στη Δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου

Must Read

Ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης, προχώρησε σε νέα ανάρτηση για τη δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο. Συγκεκριμένα ο κ. Αντωνιάδης αναφέρει τα εξής:

-Χθες το βράδυ στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Αρχηγό, Στρατηγό Μιχάλη Καραμαλάκη

-Σήμερα το μεσημέρι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, στον Διοικητή, Υποστράτηγο Πέτρο Τζαφέρη

-Σήμερα το μεσημέρι στον Άρειο Πάγο, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα

(Μην ανησυχείτε: Έχω πλήρη επίγνωση πού πήγα και πού θα πάω…)

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ,

H ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES

Ο ταυτόχρονος με τη δολοφονική επίθεση κατά του Στέφανου Χίου αποκλεισμός των σελίδων της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο Facebook, αποδεικνύει την οργανωμένη επίθεση του παρακράτους στη Δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου.

Ζητάω δικαστική συνδρομή. Πλήρη αστυνομική και εισαγγελική διερεύνηση της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του Στέφανου Χίου προς όλες τις κατευθύνσεις. Και θα είμαι από πάνω μέχρι το τέλος. Το τέλος του παρακράτους. Ή το δικό μου και του Στέφανου. Ή εμείς ή αυτοί.

Αυτοί που έδωσαν την εντολή να κατέβουν οι σελίδες της εφημερίδας στο Facebook την ώρα της απόπειρας, με τη βεβαιότητα ότι θα έχει τελειώσει η “δουλειά”, έδωσαν και την εντολή της δολοφονίας. Σε κάθε περίπτωση συνεργάζονται με αυτούς. Τον δολοφόνο ξεχάστε τον. Είμαι βέβαιος ότι τον έστειλαν να βρει τον Δημιουργό του. Το παρακράτος δεν αφήνει ίχνη. Ή έτσι νομίζει. Ίχνη υπάρχουν πάντα. Αρκεί να τα εντοπίσεις και να είσαι πάνω από αυτούς που οφείλουν να τα ακολουθήσουν.

Την ίδια ώρα η χούντα του διαδικτύου των Ελληνικών Hoaxes φιμώνει την ελεύθερη φωνή των Ελλήνων, επιβάλλοντας φασιστικά τις θέσεις του κράτους και του παρακράτους στο Facebook και σε ολόκληρο το διαδίκτυο, βιάζοντας την αλήθεια και τη λογική.

Το μεσημέρι καταθέτω τη νέα μήνυση κατά των Ελληνικών Hoaxes για τη νέα φασιστική και εγκληματική παρέμβασή τους υπέρ του συστήματος και τον στραγγαλισμό της αλήθειας στην υπόθεση του υποχρεωτικού εμβολιασμού, του νόμου 4682/2020 και του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, από τη συμμορία του Δημήτρη Αλικάκου, του Ανδρόνικου Κουτρουμπέλη και της υπόλοιπης παρέας των Ελληνικών Hoaxes.

Θα ζητήσω πλήρη διερεύνηση της εγκληματικής δράσης τους, της φασιστικής λογοκρισίας που αδίστακτα ασκούν, και της φίμωσης των Ελλήνων. Θα ζητήσω το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των μελών της συμμορίας. Θα τους πάω μέχρι το τέλος. Μέχρι την απαγόρευση της δράσης τους. Μέχρι να είναι τίποτα άλλο παρά μία θλιβερή παρένθεση στην ούτως ή άλλως κατ’ επίφαση Δημοκρατία μας. Και στη μάχη αυτή σίγουρα δεν είμαι μόνος μου. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν προκαλέσει την οργή χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, με διαφορετικές ιδεολογίες, διαφορετικές απόψεις και θέσεις για τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία. Γιατί τα Ελληνικά Hoaxes χτυπάνε αδιακρίτως. Οτιδήποτε ενοχλεί το σύστημα απ’ όπου και αν προέρχεται.

Ο Θεός της Ελλάδας και της Δημοκρατίας ήταν μαζί με τον Στέφανο. Και τον βοήθησε τρεις φορές. Την πρώτη, όταν η σφαίρα τον χτύπησε χιλιοστά δίπλα στην καρδιά. Τη δεύτερη, όταν η άλλη σφαίρα τον χτύπησε χιλιοστά δίπλα στην καρωτίδα. Την τρίτη, όταν αφού ο Στέφανος χτύπησε τον δολοφόνο του με την πόρτα του αυτοκινήτου, βγήκε έξω από το αυτοκίνητο, στάθηκε απέναντί του, αυτός προσπάθησε να τον πυροβολήσει τρίτη φορά και το όπλο μπλόκαρε.

Σε όλους αυτούς τους κακόπιστους και σκα@@ψυχους, ΜΜΕ και μεμονωμένα ανθρωπάκια στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που βρήκαν την ώρα της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος ενός συνανθρώπου τους για να ξεράσουν τη χολή τους και να επιτεθούν στον Στέφανο Χίο που ζητάει προστασία από την Ελληνική Αστυνομία, θα τους πω να συνεχίσουν να παρακολουθούν τους άλλους δημοσιογράφους να ρωτάνε τους πρωθυπουργούς για τα ντολμαδάκια της μητέρας τους, να τρομοκρατούν τον κόσμο με τους χιλιάδους νεκρούς του θανατηφόρου κορωνοϊού, να εκβιάζουν και να πλουτίζουν, χρωστώντας στις εφορίες, στα ασφαλιστικά ταμεία, στις τράπεζες και στους εργαζόμενους, αλλά να τους πληρώνουν από δέκα αστυνομικούς στον καθένα, να εξυπηρετούν τα πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα και να εισπράττουν τα εκατομμύρια της κυβέρνησης.

Και να αφήσουν ήσυχο τον Στέφανο και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να τα βάζουν με όλο το σύστημα και να είναι η μοναδική ανεξάρτητη και πατριωτική φωνή των Ελλήνων. Ο μοναδικός δημοσιογράφος και το μοναδικό μέσο που τόλμησαν να δημοσιεύσουν τα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία που αποκάλυψα, τον νόμο 4682/2020 για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τα εκατομμύρια των φαρμακευτικών στον Τσιόδρα και στον Σύψα και την απάτη του κορωνοϊού. Να αφήσουν τον Στέφανο να ζει στο ενοίκιο, να παλεύει για την επιβίωση της οικογένειάς του, να απορρίπτει τη μία μετά την άλλη τις απόπειρες δωροδοκίας από μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοδικηγόρους, αποκλεισμένος και αυτός και η εφημερίδα από επιχορηγήσεις και διαφημιστικές εκστρατείες. Και να παρακολουθούν το κράτος να ανοίγει το δρόμο στους επίδοξους δολοφόνους του, βγάζοντας τον αστυνομικό που του είχε δώσει για να τον προστατεύει, για να τον δώσει με έναν ακόμα στον Μένιο Φουρθιώτη, που τώρα ζητάει δέκα γιατί δεν του φτάνουν οι δύο.

Η απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου θα επιστρέψει στο παρακράτος. Το όπλο που πήγε να πάρει τη ζωή του Στέφανου, θα γυρίσει και θα πυροβολήσει τη χούντα του παρακράτους και του διαδίκτυου.

Και αυτή τη φορά, δεν θα αστοχήσει.

Ούτε θα μπλοκάρει…

πηγή makeleio.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία