Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα για την όμορφη πρώην λιμενικό Κατερίνα Πλακίδα στο «Millennium» στην πλατεία του Αγίου Θωμά! «Γκρέμισε» τα social media με την ανάρτηση! (φωτο)

Must Read

Η πρώην λιμενικός γνωστή σε όλους μας, Κατερίνα Πλακίδα, δραστηριοποιείται πλέον στη γειτονιά μας και πιο συγκεκριμένα στο καφέ «Millennium» στην πλατεία του Αγίου Θωμά.

To Millennium λειτουργεί καθημερινά απο τις 08:00 το πρωί μέχρι και αργά τα μεσάνυχτα. Το άκρως επαγγελματικό προσωπικό σε συνάρτηση με τον πολύ ζεστό χώρο του μαγαζιού κάνουν το αγαπημένο στέκι, μία απο τις καλύτερες επιλογές στην περιοχή Γουδή-Ζωγράφου. Καφέδες, χυμοί, σοκολάτες, αναψυκτικά, μπύρες, αλλά και (mega) club sandwich, σαλάτες, τορτίγιες και ποικιλίες, είναι ορισμένα μόνο από τα μοναδικά προϊόντα που απολαμβάνουν οι πελάτες, πάντα στις καλύτερες τιμές. (Δείτε εδώ)

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την μεγάλη στήριξη στο νέο επιχειρηματικό μου ξεκίνημα στο millennium και να ευχαριστήσω τον θείο μου ΗΛΙΑ ΠΛΑΚΙΔΑ που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό που πραγματικά μου αρέσει !είμαστε και πάλι εδώ μετά από έναμιση μήνα ! Ευχαριστώ και για τη στήριξη στη συλλογή των ρούχων μέσω του instagram ! Τώρα θα έχετε την χαρά να τα απολαύσετε και εδώ ! Τα αγαθά κόποις κτώνται ……καλησπέρα» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο fb η Κατερίνα Πλακίδα που αν μη τι άλλο έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές «σεισμό» στα social media και όχι μόνο, τόσο με τις δηλώσεις της  όσο και με τις σέξι εμφανίσεις της! Το έχει όλο το «πακέτο» η Κατερίνα πως να το κάνουμε!

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την μεγάλη στήριξη στο νέο επιχειρηματικό μου ξεκίνημα στο…

Gepostet von Κατερίνα Πλακίδα am Donnerstag, 2. Juli 2020

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία