Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Λευτέρης Αβραμάκης: «2774 κομματικοί μετακλητοί στην κυβέρνηση στους πρώτους 9 μήνες»

Must Read

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλάκος κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ελλάδος Εικόνες.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Το πιο σημαντικό και δυνατό φιλικό, της περιόδου προετοιμασίας, δίνει την Πέμπτη 1...

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει το «επιτελικό κράτος» της ΝΔ σε ότι αφορά τις προσλήψεις κομματικών της στελεχών σε διάφορες υπηρεσίες. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της απογραφής των μισθοδοτούμενων από το δημόσιο τον Απρίλιο του 2020 (δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα στοιχεία Μαΐου και Ιουνίου) η κυβέρνηση πρόλαβε σε 9 μήνες διακυβέρνησης να προσλάβει 2774 μετακλητούς υπαλλήλους.

Εξακολουθεί μάλιστα σε κάθε νομοσχέδιο που φέρνει στη Βουλή να προβλέπει τη δημιουργία δεκάδων νέων θέσεων μετακλητών, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την σύσταση 28 θέσεων μετακλητών για τις ανάγκες του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας. Με τους ρυθμούς που προσλαμβάνει κομματικά στελέχη η κυβέρνηση είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσει ακόμα και τους αριθμούς μετακλητών που αξιοποιούσαν οι κυβερνήσεις της χρεοκοπίας πριν από την κρίση. Υπενθυμίζεται ότι όχι απλώς έχει αυξηθεί ο αριθμός των μετακλητών σχεδόν στο σύνολο της δημόσιας διοίκησης, αλλά τους ανατίθενται και εκτελεστικά καθήκοντα ενώ η κυβέρνηση έχει φροντίσει να μειώσει τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για την πλήρωση συγκεκριμένων θέσεων αυξάνοντας ταυτόχρονα τις αποδοχές τους.

Σε μια περίοδο που η οικονομική ύφεση που ζούμε έχει τεράστιες διαστάσεις η κυβέρνηση της ΝΔ ξοδεύει χρήματα του ελληνικού λαού για να αποκαταστήσει τα κομματικά της στελέχη. Ταυτόχρονα οι απευθείας αναθέσεις σε επιχειρήσεις και πάλι κομματικών της στελεχών έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Μόνο το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής έχει μοιράσει περίπου 5 εκατ. ευρώ σε 2,5 μήνες, όπως καταγγέλθηκε χθες από το ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Πρόκειται για την χειρότερη κυβέρνηση στη χειρότερη δυνατή στιγμή. Η ανευθυνότητα που τους χαρακτηρίζει, η ιδιοκτησιακή αντίληψη του κράτους, η πρακτική τους να μοιράζουν και να νέμονται την περιουσία του ελληνικού λαού, η παροιμιώδης ανικανότητά τους να παρέμβουν αποτελεσματικά για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων, πολλαπλασιάζει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης της πανδημίας. Δυστυχώς η κυβέρνηση λειτουργεί καταλυτικά για να συντρέξουν οι προϋποθέσεις για νέα Μνημόνια, λιτότητα και άδικα βάρη στον ελληνικό λαό.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλάκος κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ελλάδος Εικόνες.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Το πιο σημαντικό και δυνατό φιλικό, της περιόδου προετοιμασίας, δίνει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και ώρα: 16:30,...

Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΪΔΑΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10

Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΪΔΑΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10

Πολιτική εκπομπή «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τον Κώστα Κιλτίδη στο EURO CHANNEL

Κάθε Παρασκευή, στις 10 εως τις 12 το βράδυ ο πρώην βουλευτής – υφυπουργός Κωνσταντίνος Κιλτίδης θα...

Πα(τάτ)ωσε η βελγική οικονομία: Τρώτε περισσότερες πατάτες ζητά η κυβέρνηση!

Λόγω κορωνοϊού η βελγική βιομηχανία πατάτας παροτρύνει τους πολίτες να καταναλώνουν περισσότερες ποσότητες για να βγει ο κλάδος από την κρίση....
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία