Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΔΕ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ

Must Read

Θέλοντας για να δει τις διαθέσεις της ΝΟΔΕ Κιλκίς ο Γραμματέας της ΔΗΜΤΟ Παιονίας, τον ρώτησε που πρέπει να στείλει τις παραιτήσεις των εκλεγμένων μελών και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς (παλαιά ονομασία) του απάντησε πως με μεγάλη ευχαρίστηση θα τις αποδεχθεί!

Φαντασθείτε σε ποιο σημείο έχει φθάσει η κατάντια των διοικούντων την Νέα Δημοκρατία στο Ν. Κιλκίς, να επιζητούν το κλείσιμο των γραφείων και την διάλυση της ΔΗΜΤΟ Παιονίας!

Πίστεψε πως οι άνθρωποι που δίνουν καθημερινά μάχες για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα για τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, προς τον οποίον προσωπικά έδωσαν όρκο αγώνων και θυσίας, θα άφηναν στο έλεος  εκείνων που διαδηλώνουν και φανερά διαδίδουν, πως αφού δεν προτίμησαν τον συγκεκριμένο πολιτικό, δεν τους ενδιαφέρει η Παιονία, παρά μόνον όσοι τον ψήφισαν!

Εάν πράγματι όλο το σύστημα της Νέας Δημοκρατίας διοικείται με αυτόν τον τρόπο, του διαιρώ και βασιλεύω, τότε πρέπει να επιβραβεύσουν τον πρόεδρό της για την επιθυμία διάλυσης της ΔΗΜΤΟ Παιονίας και να επιβραβεύσουν και αυτούς που στηρίζουν  τον πρόεδρο για την διάλυση της ΔΗΜΤΟ.

Τους ενημερώνουμε πως όλοι τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Παιονίας διαπνέονται από τα ίδια πολιτικά αισθήματα για την Νέα Δημοκρατία και δεν θα κάνουν την χάρη σε αυτό που επιδιώκει την διάλυσή της!

ΠΗΓΗ KILKISWEBTV

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Χάκερ εξηγεί τι ακριβώς έγινε με την κυβερνοεπίθεση στην Θεσσαλονίκη

Μπαρχαμπάς ΓεράσιμοςΕιδικός κυβερνοασφάλειας                           ...

Το Κομάντο που διέταξε να γαζώσουν το Τούρκικο Υ/Β «S-350 YLDIRAY» στο Φαρμακονήσι …Αφηγείται τα γεγονότα λεπτό το λεπτό ,Ριπή τη Ριπή !

Μια σπάνια και Μοναδική μαρτυρία όχι απο πληροφορίες απο τον πρωταγωνιστή των Γεγονότων το Λοχαγό των Πεζοναυτών Κωνσταντίνο...

Κιλκίς: Μεγάλη πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Κιλκίς: Μεγάλη πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ

Διαμαρτυρία κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουλίου και ώρα 18:00 στην πλατεία Ειρήνης...

Θρήνος για το Ελληνικό τραγούδι! Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Έφυγε από ανακοπή καρδιάς ο Τόλης Βοσκόπουλος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Ο σπουδαίος...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία