Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, 2020

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΔΕ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ

Must Read

Κούγιας : Απαράδεκτη διαπόμπευση του Νότη Σφακιανάκη

Ο συνήγορος του τραγουδιστή ανέφερε σε δηλώσεις του στην Ευελπίδων πως είναι απαράδεκτο να δημοσιοποιείται το ονοματεπώνυμο...

Θέλοντας για να δει τις διαθέσεις της ΝΟΔΕ Κιλκίς ο Γραμματέας της ΔΗΜΤΟ Παιονίας, τον ρώτησε που πρέπει να στείλει τις παραιτήσεις των εκλεγμένων μελών και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς (παλαιά ονομασία) του απάντησε πως με μεγάλη ευχαρίστηση θα τις αποδεχθεί!

Φαντασθείτε σε ποιο σημείο έχει φθάσει η κατάντια των διοικούντων την Νέα Δημοκρατία στο Ν. Κιλκίς, να επιζητούν το κλείσιμο των γραφείων και την διάλυση της ΔΗΜΤΟ Παιονίας!

Πίστεψε πως οι άνθρωποι που δίνουν καθημερινά μάχες για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα για τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, προς τον οποίον προσωπικά έδωσαν όρκο αγώνων και θυσίας, θα άφηναν στο έλεος  εκείνων που διαδηλώνουν και φανερά διαδίδουν, πως αφού δεν προτίμησαν τον συγκεκριμένο πολιτικό, δεν τους ενδιαφέρει η Παιονία, παρά μόνον όσοι τον ψήφισαν!

Εάν πράγματι όλο το σύστημα της Νέας Δημοκρατίας διοικείται με αυτόν τον τρόπο, του διαιρώ και βασιλεύω, τότε πρέπει να επιβραβεύσουν τον πρόεδρό της για την επιθυμία διάλυσης της ΔΗΜΤΟ Παιονίας και να επιβραβεύσουν και αυτούς που στηρίζουν  τον πρόεδρο για την διάλυση της ΔΗΜΤΟ.

Τους ενημερώνουμε πως όλοι τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Παιονίας διαπνέονται από τα ίδια πολιτικά αισθήματα για την Νέα Δημοκρατία και δεν θα κάνουν την χάρη σε αυτό που επιδιώκει την διάλυσή της!

ΠΗΓΗ KILKISWEBTV

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Κούγιας : Απαράδεκτη διαπόμπευση του Νότη Σφακιανάκη

Ο συνήγορος του τραγουδιστή ανέφερε σε δηλώσεις του στην Ευελπίδων πως είναι απαράδεκτο να δημοσιοποιείται το ονοματεπώνυμο...

ΠΟΜΕΝΣ και ΥΠΕΘΑ : ΝΑΙ στο Β΄ μισθολογικό κλιμάκιο των ΕΜΘ – Δικαίωση ΠΟΜΕΝΣ!!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δικαίωση για την Ομοσπονδία μας - ΠΟΜΕΝΣ  η οποία χαιρετίζει την πρόταση του Υπουργείου...

Λευτέρης Αβραμάκης: «Απαράδεκτη η αύξηση των φόρων στο πετρέλαιο κίνησης που ανεβάζει σημαντικά το κόστος παραγωγής για τους αγρότες»

Με ερώτησή τους στη Βουλή (Αρ. Πρωτ. 1940/20.11.2020) 36 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, μεταξύ των οποίων...

Ξέμεινε από οξυγόνο το νοσοκομείο Κιλκίς – Διασωληνωμένοι ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται σε απλές κλίνες

Τραγική κατάσταση βιώνουν γιατροί και νοσηλευτές στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Όπως ανέφερε ο γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων...

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης με κοκαϊνη! Αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα !

Συνελήφθη στο Ελληνικό ο Νότης Σφακιανάκης. Σε έλεγχο που έγινε στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου,...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία