Συνέχεια στη “σκούπα” Μπερτάκη

Ο επιχειρηματίας των νυχτερινών κέντρων, Teatro, Fantasia, Vogue, Κώστας Μπερτάκης

Το γεγονός. Στο άρμα του Κώστα Μπερτάκη προσδέθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος, στο πρωτάθλημα της επαγγελματικής νύχτας, της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, ή Super League, τραγουδιστής πρωταθλητής, και αφού είχε προσεγγιστεί από όλους. Λεπτομέρειες δεν χρειάζονται. 

Την είδηση την διαβάσατε, πρώτα στo tsipasblog.gr και μετά στο newspistol.gr (του Λεμπιδάκη-συνεργάτη του Μπερτάκη). Επιπλέον, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία, από ότι δείχνουν τα πράγματα, θα συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, σε ένα πρότζεκτ που θα αφήσει εποχή.
Αλλά η “σκούπα” του Κώστα Μπερτάκη δεν σταματά εδώ, συνεχίζεται. Φαίνεται ότι ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του tsipasblog.gr, για δύο ακόμη μεγάλες προσθήκες. Δεδομένου, λοιπόν, ότι στην ομάδα του έχουν μαζευτεί, όχι ένας, όχι δύο, αλλά έξι βασικά «κανόνια» (Αργυρός, Οικονομόπουλος, Θεοδωρίδου, Πάολα, Φουρέιρα, Ιακωβίδης), συν ο Stan, που τον έχει…βάλε ακόμη και όποιος άλλος έρθει. Κάνω τη σούμα : Οκτώ ή ακόμη και εννιά (αν οι προσθήκες είναι δύο). Την ώρα, που τα νυχτερινά του κέντρα είναι 3 (Teatro, Fantasia, Vogue). ‘Άρα, λογικά θα “χτυπήσει” και άλλο μαγαζί. 
Όλα τα προαναφερθέντα, δεν μου τα χει πει ο Μπερτάκης να τα πω, τα λέω από μόνος μου. Γιατί το tsipasblog.gr έχει αποδείξει πως έχει άποψη, που μέχρι σήμερα όσο και να ψάξεις στα εκατομμύρια χειρόγραφα που έχουν αραδιάσει οι άλλοι δεν θα την βρεις. 
Ξεφτυλίζουμε την κουβέντα όταν μιλάμε για καλό άνθρωπο, για κακό, για άγιο, για κάθαρμα. Αυτά για αλλού, όχι για τον Κρητικό, που γεννήθηκε κι εγώ θα σου πω για ποιο λόγο. Για να μας πει ότι ο χαρισματικός άνθρωπος είναι ικανός για όλα. Από το μηδέν να γίνει ο πρώτος. Nα αφήσει το όνομα του γραμμένο στους τρεις ανέμους της αιωνιότητας. Πρώτον, να χοντροκονόμησει και δεύτερον, να τον κάνουν κέφι τα πιο βαρβάτα ονόματα του χώρου του. 
Και τώρα, στην πρωτοφανής κρίση του κορωνοϊού, που είναι η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της νύχτας, το μυαλό του δουλεύει με στροφές λες και ήταν μοτέρ… Μα για να πρωτοστατήσει στις ευκαιρίες που, σίγουρα, θα αναδυθούν στη νέα αυτή εποχή.


πηγή tsipasblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου