Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Συνέχεια στη “σκούπα” Μπερτάκη

Must Read

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικία στη Δ.Ε. Κρύας Βρύσης Πέλλας, ειδοποιήθηκε...

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | STAN ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ – ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ο Stan Αντιπαριώτης, ο δημιουργός και ερμηνευτής με τις αμέτρητες επιτυχίες, συμπληρώνει...

Ο επιχειρηματίας των νυχτερινών κέντρων, Teatro, Fantasia, Vogue, Κώστας Μπερτάκης

Το γεγονός. Στο άρμα του Κώστα Μπερτάκη προσδέθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος, στο πρωτάθλημα της επαγγελματικής νύχτας, της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, ή Super League, τραγουδιστής πρωταθλητής, και αφού είχε προσεγγιστεί από όλους. Λεπτομέρειες δεν χρειάζονται. 

Την είδηση την διαβάσατε, πρώτα στo tsipasblog.gr και μετά στο newspistol.gr (του Λεμπιδάκη-συνεργάτη του Μπερτάκη). Επιπλέον, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία, από ότι δείχνουν τα πράγματα, θα συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, σε ένα πρότζεκτ που θα αφήσει εποχή.

Αλλά η “σκούπα” του Κώστα Μπερτάκη δεν σταματά εδώ, συνεχίζεται. Φαίνεται ότι ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του tsipasblog.gr, για δύο ακόμη μεγάλες προσθήκες. Δεδομένου, λοιπόν, ότι στην ομάδα του έχουν μαζευτεί, όχι ένας, όχι δύο, αλλά έξι βασικά «κανόνια» (Αργυρός, Οικονομόπουλος, Θεοδωρίδου, Πάολα, Φουρέιρα, Ιακωβίδης), συν ο Stan, που τον έχει…βάλε ακόμη και όποιος άλλος έρθει. Κάνω τη σούμα : Οκτώ ή ακόμη και εννιά (αν οι προσθήκες είναι δύο). Την ώρα, που τα νυχτερινά του κέντρα είναι 3 (Teatro, Fantasia, Vogue). ‘Άρα, λογικά θα “χτυπήσει” και άλλο μαγαζί. 

Όλα τα προαναφερθέντα, δεν μου τα χει πει ο Μπερτάκης να τα πω, τα λέω από μόνος μου. Γιατί το tsipasblog.gr έχει αποδείξει πως έχει άποψη, που μέχρι σήμερα όσο και να ψάξεις στα εκατομμύρια χειρόγραφα που έχουν αραδιάσει οι άλλοι δεν θα την βρεις. 

Ξεφτυλίζουμε την κουβέντα όταν μιλάμε για καλό άνθρωπο, για κακό, για άγιο, για κάθαρμα. Αυτά για αλλού, όχι για τον Κρητικό, που γεννήθηκε κι εγώ θα σου πω για ποιο λόγο. Για να μας πει ότι ο χαρισματικός άνθρωπος είναι ικανός για όλα. Από το μηδέν να γίνει ο πρώτος. Nα αφήσει το όνομα του γραμμένο στους τρεις ανέμους της αιωνιότητας. Πρώτον, να χοντροκονόμησει και δεύτερον, να τον κάνουν κέφι τα πιο βαρβάτα ονόματα του χώρου του. 

Και τώρα, στην πρωτοφανής κρίση του κορωνοϊού, που είναι η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της νύχτας, το μυαλό του δουλεύει με στροφές λες και ήταν μοτέρ… Μα για να πρωτοστατήσει στις ευκαιρίες που, σίγουρα, θα αναδυθούν στη νέα αυτή εποχή.

πηγή tsipasblog.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικία στη Δ.Ε. Κρύας Βρύσης Πέλλας, ειδοποιήθηκε...

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | STAN ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ – ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ο Stan Αντιπαριώτης, ο δημιουργός και ερμηνευτής με τις αμέτρητες επιτυχίες, συμπληρώνει 10 χρόνια πορείας και υποδέχεται...

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟ SURVIVOR

Ο Στέλιος Σούρλας, είναι ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά, ο οποίος διαχειρίστηκε τα συμβόλαιά...

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΡΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΧΕΡΣΟΥ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΗΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΡΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΧΕΡΣΟΥ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΗΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ (12/1/2021) https://www.youtube.com/watch?v=zjFQ8mANS_8

ΥΠΟΘΕΣΗ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΥ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΟΥΡΛΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

Συνέντευξη του Δικηγόρου Στέλιου Σούρλα στον Νίκο Ευαγγελάτο την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και στην εκπομπή Live...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία