Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Ισχυρά μηνύματα αλληλεγγύης στην εθελοντική αιμοδοσία

Must Read

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλάκος κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ελλάδος Εικόνες.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Το πιο σημαντικό και δυνατό φιλικό, της περιόδου προετοιμασίας, δίνει την Πέμπτη 1...


Μια σταγόνα αίμα για το συνάνθρωπο, πολλές άλικες σταγόνες αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας ξεχείλισαν στη σημερινή εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς, το Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και το Εργαστηριακό Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο α΄ΚΑΠΗ  με υποδειγματική οργάνωση στη διάταξη του χώρου και με την εφαρμογή όλων των ενδεδειγμένων μέτρων προστασίας (τήρηση αποστάσεων κλινών, ασφαλείς αποστάσεις μεταξύ αιμοδοτών, χρήση γαντιών και μασκών).   

Στο προσκλητήριο της ανθρωπιάς ανταποκρίθηκαν πολλοί δημότες. Πρώτος – πρώτος ο Δήμαρχος Κιλκίς ΔημήτρηςΚυριακίδης, η βουλεύτρια Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Μπαλάσκας, Ανέστης Πογέλης, Κώστας Πουντζουκίδης Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς και Παιονίας Γιάννης Κασαπίδης, Πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών και αθλητικών φορέων του Δήμου, αιμοδότες αλλά και νέοι αιμοδότες. 

Πράξη καλοσύνης και υψηλής κοινωνικής ενσυναίσθησης, που ανεβάζει τον δείκτη ευθύνης του πολίτη προς τους συνανθρώπους του και ιδιαίτερα σε όσους έχουν άμεση ανάγκη από αίμα χαρακτήρισε την σημερινή αιμοδοσία ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Η Πρόεδρος του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς Αικατερίνη Παναγιωτίδου – Φραγγίδου στο δικό της χαιρετιστήριο μήνυμα σημείωσε ότι είναι μια ημέρα αισιοδοξίας για την αιμοδοσία ενώ ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννης Ανδρίτσος δήλωσε: ‘’Δίνουμε αίμα σώζουμε ζωές λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης’’.

Συγκεντρώθηκε ικανοποιητική ποσότητα αίματος η οποία προορίζεται για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος και τη διάθεσή της κυρίως σε μεταγγιζόμενες ομάδες πληθυσμού που έχουν ανάγκη από αίμα. 

Οι  εθελοντικές αιμοδοσίες θα συνεχιστούν. Ο χώρος του α’ ΚΑΠΗ διατίθεται προσωρινά από το Δήμο Κιλκίς κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 8:30 έως τις 13:30 για όλους όσοι θέλουν να αιμοδοτήσουν. Οι αιμοδοσίες θα πραγματοποιούνται με την οργανωτική υποστήριξη του Εργαστηριακού Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλάκος κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ελλάδος Εικόνες.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Το πιο σημαντικό και δυνατό φιλικό, της περιόδου προετοιμασίας, δίνει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και ώρα: 16:30,...

Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΪΔΑΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10

Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΪΔΑΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10

Πολιτική εκπομπή «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τον Κώστα Κιλτίδη στο EURO CHANNEL

Κάθε Παρασκευή, στις 10 εως τις 12 το βράδυ ο πρώην βουλευτής – υφυπουργός Κωνσταντίνος Κιλτίδης θα...

Πα(τάτ)ωσε η βελγική οικονομία: Τρώτε περισσότερες πατάτες ζητά η κυβέρνηση!

Λόγω κορωνοϊού η βελγική βιομηχανία πατάτας παροτρύνει τους πολίτες να καταναλώνουν περισσότερες ποσότητες για να βγει ο κλάδος από την κρίση....
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία