Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΜΗΛΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΙΤΑΛΩΝ. ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Must Read

Τσίρκο από ομάδα Ιταλών στην Κορομηλιά. Μια μεγάλη υγειονομική βόμβα για το Κιλκίς και άλλους νομούς.  Εδώ και λίγη ώρα στην Κορομηλιά Κιλκίς, ομάδα Ιταλών έχει κατασκηνώσει εντός του χωριού. Αναστατωμένοι οι κάτοικοι υπό τον φόβο του ιού, κάλεσαν την αστυνομία για έλεγχο. Πράγματι έφτασε αμέσως περιπολικό το οποίο πραγματοποίησε τους ανάλογους ελέγχους αλλά ενημέρωσε τους κατοίκους πως από πλευρά εγγράφων και αδειών είναι καθόλα νόμιμοι. Ωστόσο λόγω ανησυχίας για την εξάπλωση του ιού οι κάτοικοι ζητούν την άμεση απομάκρυνση τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου Αραπίδη Ραφαήλ και του makedoniawebtv.gr πρόκειται για ομάδα Ιταλών που έχει ταξιδέψει τον τελευταίο καιρό σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες και κατευθύνθηκαν προς Προμαχώνα ώστε να περάσουν στην Βουλγαρία. Ωστόσο δεν τους επιτράπηκε η είσοδος με αποτέλεσμα να γυρίσουν και να κατασκηνώσουν στην Κορομηλιά του νομού Κιλκίς.

Οι ίδιοι οι Ιταλοί ωστόσο ισχυρίζονται πως όταν ξέσπασε ο Κοροναϊός βρίσκονταν ήδη στην Ελλάδα (κατά πάσα πιθανότητα στην Άρτα), οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Καλούμε όλος τους αρμόδιους φορείς να παρέμβουν άμεσα ώστε να λήξει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ αυτό το θέμα. Δεν είναι δυνατόν να είναι όλη η Ελλάδα σε καραντίνα και να εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα με τις μετακινήσεις και αυτοί να γυρίζουν όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. 

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία