ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΙΣΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

                                                                        
Η νεαρή, 30χρονη Κιλκισιώτισσα, Γεωργία Τριανταφυλλίδου εκτός από την δραστηριοποίησή της στα κοινά, την προσφορά της σε εθελοντικό και κοινωνικό επίπεδο, κατέχει  τον τίτλο του Εθνικού Κριτή Ιππασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας για το άθλημα της Ιππικής Αντοχής  καθώς και αυτό του Διεθνή Κριτή Ιππασίας 2*.

Πρόσφατα απέκτησε και τον τίτλο  του Διεθνή Επόπτη Ιππασίας ύστερα από εξετάσεις που διεξήχθησαν τον Νοέμβριο του 2019.
Σήμερα  η Τοπική Επιτροπή Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας την τίμησε για την προσφορά της στο άθλημα της Ιππασίας στα πλαίσια της εκδήλωσής της για την κοπή της βασιλόπιτας  που πραγματοποιήθηκε στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας στην Ν. Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.
Η νεαρά κριτής, μία από τους ελάχιστους κριτές στην Ελλάδα στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής  θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και την Τοπική Επιτροπή Βορείου Ελλάδος  για την αναγνώριση στο πρόσωπο της και να συγχαρεί όλους τους αθλητές, Ιππικούς Ομίλους, σωματεία και συντελεστές για τις διακρίσεις τους και την  συμβολή τους  στην διατήρηση του αθλήματος καθώς και στη διάδοσή του στη χώρα μας! Εύχεται κάθε χρονιά να είναι μία πλούσια αγωνιστική χρονιά σε όσο το δυνατόν περισσότερες πόλεις της Ελλάδος με επιθυμητά αποτελέσματα και διακρίσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο!

                                                    

                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου