ΑΡΑΠΙΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ ΠΡΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ Ή ΟΧΙ. ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ


Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Ονομάζομαι Αραπίδης Ραφαήλ. Είμαι δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του makedoniawebtv.gr

Κάθε μήνα πληρώνω Ασφαλιστικές Εισφορές και ότι άλλο μου ζητηθεί ώστε να είμαι σωστός προς τις υποχρεώσεις μου. Να είμαι σωστός απέναντι σε εσάς, που μου στερείτε την ελευθερία λόγου και συγκεκριμένα την ανάρτηση άρθρων από την ιστοσελίδα μου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ξέρουμε όλοι μας ποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτό. Υπερασπίζεστε όπως λέτε κάτι <<< νέο >> και όχι το παλιό ( πχ την τακτική φίμωσης δεκάδων ιστοσελίδων )  

Σας καλώ να πάρετε θέση επί του θέματος και να μου πείτε. Πόσο δίκαιο βρίσκετε το να είναι μπλοκαρισμένο από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η μόνη ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Κιλκίς που καλύπτει την ΔΕΘ και άλλες μεγάλες εκθέσεις. Πόσο δίκαιο βρίσκετε  το να είναι μπλοκαρισμένη η μόνη ιστοσελίδα του νομού Κιλκίς που έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα Δελτία Ειδήσεων του Star, της ΒΕΡΓΙΝΑ TV και άλλων πολλών τηλεοπτικών σταθμών για τα αποκλειστικά ρεπορτάζ που πραγματοποιούμε. Πόσο δίκαιο βρίσκετε το να είναι μπλοκαρισμένη η μόνη ιστοσελίδα του νομού Κιλκίς που τροφοδοτεί με άρθρα και ειδήσεις πάνω από 30 ιστοσελίδες πανελλαδικά. Πόσο δίκαιο βρίσκετε να είναι μπλοκαρισμένη μια ιστοσελίδα που έχει πραγματοποιήσει ρεπορτάζ σε δεκάδες Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία ( Μουσείο Ακρόπολης, Αρχαιολογικός Χώρος Δελφών και άλλα ). Πόσο δίκαιο βρίσκετε να είναι μπλοκαρισμένο το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ WebTV που έχει πραγματοποιήσει δεκάδες οδοιπορικά, αναδεικνύοντας κάθε γωνιά της Ελλάδας μας. 

Θα μπορούσα να σας αναφέρω πολλά ακόμη αλλά δεν θα το κάνω. Τον λόγο πλέον τον έχετε εσείς ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ. Εσείς θα αποφασίσετε για τον αν είναι δίκαιο ή όχι.  Εσείς θα αποφασίσετε πλέον αν κάνετε το σωστό ή όχι.

Πιστεύω χρωστάτε κάποιες απαντήσεις σε εμένα και σε όλους τους αναγνώστες


e-mail: rafasarapidis@yahoo.gr
τηλέφωνο: 6984344961Με εκτίμηση,
Αραπίδης Ραφαήλ ( Δημοσιογράφος, Ιδιοκτήτης makedoniawebtv.gr )


*Η επιστολή στάλθηκε στο email του Υφυπουργού Γεώργιου Γεωργαντά σήμερα το μεσημέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου