Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Must Read

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Αφιερωμένη στο 1821 η 4η φανέλα του ΠΑΟΚ [ΦΩΤΟ]

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την τέταρτου του φανέλα για φέτος η...

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές σε ηλικιωμένες γυναίκες που έγιναν σε Ημαθία και Πιερία

Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος 2 ημεδαπών γυναικών Προσποιούνταν...


Με τη σκέψη του κοντά στις δυνάμεις του Ελληνικού στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας που επαγρυπνούν στη συνοριακή γραμμή του Έβρου και των νησιών μας το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς:

-Καταδικάζει την απροκάλυπτη πλέον τουρκική επιθετικότητα εναντίον της χώρας μας και την αμοραλιστική πολιτική του ηγέτη της Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που έχει ως αποτέλεσμα την άσκηση αποσταθεροποιητικής πίεσης και την εργαλειοποίηση της απελπισίας χιλιάδων δυστυχισμένων ψυχών. Η οργανωμένη προσπάθεια ανεξέλεγκτης εισδοχής μεταναστών – προσφύγων, μέσω των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις πραγματικές προθέσεις της Άγκυρας, που για να διαπραγματευθεί μεγάλη οικονομική ενίσχυση με την Ε.Ε.  για τις πολεμικές επιχειρήσεις της με τη Συρία,  χρησιμοποιεί εξαθλιωμένους ανθρώπους ως τείχος εκβιασμού. 

– Εκφράζει την ικανοποίησή του για τη διαμόρφωση της συναντίληψης σε ότι αφορά και την Ε.Ε. ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά και για το λόγο αυτό απαιτείται η προάσπισή τους, εάν χρειαστεί ακόμη και με ισχυρότερα μέτρα προστασίας και αποτροπής εισόδου. Η Ε.Ε. οφείλει στο ίδιο πλαίσιο να ακολουθήσει μια ενιαία πολιτική γραμμή για το προσφυγικό – μεταναστευτικό με κύρια γνωρίσματα την ισοκατανομή και τη λήψη μέτρων προστασίας για τις ευπαθείς ομάδες και τα ασυνόδευτα παιδιά.

–  Θεωρεί ότι το προσφυγικό – μεταναστευτικό βάρος πρέπει να αφαιρεθεί από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με δρομολόγηση ενεργειών για την άμεση αποσυμφόρησή τους   

– Φρονεί ότι με τη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων του τόπου θα πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες για διεθνοποίηση του μεταναστευτικού ζητήματος και να ενδυναμωθεί περαιτέρω η σχετική αναληφθείσα πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ.

– Εκφράζει, τέλος, την αμέριστη συμπαράστασή του στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας και στους κατοίκους της ακριτικής Θράκης και των νησιών μας που με συγκινητικό τρόπο επιδεικνύουν την αλληλεγγύη τους για την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας.    

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Αφιερωμένη στο 1821 η 4η φανέλα του ΠΑΟΚ [ΦΩΤΟ]

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την τέταρτου του φανέλα για φέτος η...

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές σε ηλικιωμένες γυναίκες που έγιναν σε Ημαθία και Πιερία

Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος 2 ημεδαπών γυναικών Προσποιούνταν ότι είναι γνωστές τους, τις...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ! Η τραγωδία του Εξπρές Σαμίνα και η θυσία του ήρωα Βασίλη Ραχούτη

Το επιβατηγό – οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ της εταιρείας Minoan Flying Dolphins ήταν φέρυ-μπόουτ κλειστού τύπου που...

TNT Courier Κιλκίς

Είμαστε δίπλα σας!Εμπιστευτείτε μας για την αποστολή φακέλων και δεμάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με δυνατότητα...

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 7ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κλείνει το ένα σχολείο μετά το άλλο. Κλειστό και το 7ο Λύκειο στην Καλλιθέα καθώς μαθητές πραγματοποιούν...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία