Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...


Με τη σκέψη του κοντά στις δυνάμεις του Ελληνικού στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας που επαγρυπνούν στη συνοριακή γραμμή του Έβρου και των νησιών μας το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς:

-Καταδικάζει την απροκάλυπτη πλέον τουρκική επιθετικότητα εναντίον της χώρας μας και την αμοραλιστική πολιτική του ηγέτη της Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που έχει ως αποτέλεσμα την άσκηση αποσταθεροποιητικής πίεσης και την εργαλειοποίηση της απελπισίας χιλιάδων δυστυχισμένων ψυχών. Η οργανωμένη προσπάθεια ανεξέλεγκτης εισδοχής μεταναστών – προσφύγων, μέσω των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις πραγματικές προθέσεις της Άγκυρας, που για να διαπραγματευθεί μεγάλη οικονομική ενίσχυση με την Ε.Ε.  για τις πολεμικές επιχειρήσεις της με τη Συρία,  χρησιμοποιεί εξαθλιωμένους ανθρώπους ως τείχος εκβιασμού. 

– Εκφράζει την ικανοποίησή του για τη διαμόρφωση της συναντίληψης σε ότι αφορά και την Ε.Ε. ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά και για το λόγο αυτό απαιτείται η προάσπισή τους, εάν χρειαστεί ακόμη και με ισχυρότερα μέτρα προστασίας και αποτροπής εισόδου. Η Ε.Ε. οφείλει στο ίδιο πλαίσιο να ακολουθήσει μια ενιαία πολιτική γραμμή για το προσφυγικό – μεταναστευτικό με κύρια γνωρίσματα την ισοκατανομή και τη λήψη μέτρων προστασίας για τις ευπαθείς ομάδες και τα ασυνόδευτα παιδιά.

–  Θεωρεί ότι το προσφυγικό – μεταναστευτικό βάρος πρέπει να αφαιρεθεί από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με δρομολόγηση ενεργειών για την άμεση αποσυμφόρησή τους   

– Φρονεί ότι με τη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων του τόπου θα πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες για διεθνοποίηση του μεταναστευτικού ζητήματος και να ενδυναμωθεί περαιτέρω η σχετική αναληφθείσα πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ.

– Εκφράζει, τέλος, την αμέριστη συμπαράστασή του στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας και στους κατοίκους της ακριτικής Θράκης και των νησιών μας που με συγκινητικό τρόπο επιδεικνύουν την αλληλεγγύη τους για την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας.    

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία