Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΝΗΜΗΣ 1821-2021

Must Read

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://youtu.be/JV7z5r5iHkc

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (10 ΦΩΤΟ)

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Χέρσο Κιλκίς. Η φωτιά ξέσπασε εντός...

Με υψηλό το αίσθημα του σεβασμού & της ιστορικής μνήμης η Ομοσπονδία πατριωτικών & ορθοδόξων σωματείων , η Macedonian Association of Greater  Washington  D.C. , ο Όμιλος  φουστανελοφόρων Ν. Αττικής & η Επιτροπή απογόνων αγωνιστών 1821 προχώρησαν στην δημιουργία επιτροπής εορτασμού 1821-2021.

Βρισκόμαστε προ των πυλών των 200 χρόνων από την ελληνική παλιγγενεσία και το μήνυμα της σήμερα παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.

Θέλοντας μακριά από δωρισμένες επιτροπές να τιμήσουμε την μνήμη των ηρώων μας με τρόπο που αρμόζει στην προσφορά και τα ιδεώδη τους, προχωρήσαμε στην σύσταση της επιτροπής αυτής που αποτελείτε από μεγάλους φορείς Ελλάδος & ομογενειακού Ελληνισμού.

Μέσα από την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα 1821.com.gr θα μπορείτε να λαμβάνετε τους επομένους μήνες ενημέρωση για το σύνολο των πολιτισμικών, ιστορικών, εκπαιδευτικών, αθλητικών δράσεων που σχεδιάσαμε. Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στην άγνωστη μέχρι σήμερα εθνική προσφορά των Ελλήνων της β. Ελλάδος.

Έμβλημα μας, το ιερό σύμβολο με το σταυρό της φιλικής εταιρίας, προσαρμοσμένο στο γαλανόλευκο χρώμα της Ελληνικής σημαίας.

Οποιοδήποτε άλλος φορέας θέλει να μοιραστεί τις παραπάνω αξίες απο τις οποίες ορμώμενοι προχωραμε, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα μαζί μας. 

Πιστεύουμε όλοι θα σταθείτε αρωγοί στην εθνική προσπάθεια που καταβάλουν τα χιλιάδες μέλη των σωματείων μας με σκοπό μια σειρά εκδηλώσεων & δράσεων αντάξιων της μνήμης & της προσφοράς των ηρώων μας.

Με σεβασμό στην ιστορική μνήμη ,

«Επιτροπή εορτασμού  1821-2021»


ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://youtu.be/JV7z5r5iHkc

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (10 ΦΩΤΟ)

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Χέρσο Κιλκίς. Η φωτιά ξέσπασε εντός του οικισμού και σε συνδυασμό...

Νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα για την όμορφη πρώην λιμενικό Κατερίνα Πλακίδα στο «Millennium» στην πλατεία του Αγίου Θωμά! «Γκρέμισε» τα social media με την ανάρτηση!...

Η πρώην λιμενικός γνωστή σε όλους μας, Κατερίνα Πλακίδα, δραστηριοποιείται πλέον στη γειτονιά μας και πιο συγκεκριμένα...

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών με τη συμμετοχή αστυνομικών

 Σε εξέλιξη βρισκόταν έως και αργά τη νύχτα της Πέμπτης μεγάλη επιχείρηση του τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία