Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τζάμπολ Αγάπης: Αριστοτέλειο – ΕΕΕΕΚ Σερρών πάνε Αθήνα!!

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

                                  

Παιδιά της Β’ και Γ’ Γυμνασίου, που αγωνίζονται στις Σερραϊκές ομάδες των Ικάρων Σερρών και του Ορφέα Νέου Σκοπού, στην πλειονότητά τους μαθητές του Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου, θα συμμετάσχουν στο 2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά “Μάκης Δενδρινός”, του ιστορικού Πανιωνίου, με συμμετοχή των ομάδων Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Περιστερίου, Μικτής Εθνικής Νότου, Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνα και Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Τα ταλαντούχα παιδιά του Αριστοτέλειου, προπονούνται εδώ και ένα τρίμηνο, παράλληλα με τις προπονήσεις των ομάδων τους, δύο φορές την εβδομάδα, με στοχευμένο πρόγραμμα αθλητικής βελτίωσης και σφυρηλάτησης της νοοτροπίας και της προσωπικότητάς τους, από τον κορυφαίο πολυνίκη – πολύπειρο προπονητή και δάσκαλο Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο κ. Αλεξανδρής θα συνοδεύσει και θα κοουτσάρει μάλιστα ο ίδιος την αντιπροσωπευτική ομάδα των Σερρών

Την Χριστουγεννιάτικη εξόρμησή τπυς θα την μοιραστούν στην κοινή αποστολή – παρέα με τους μπασκετικούς μας φίλους του ειδικού σχολείου, του ΕΕΕΕΚ Σερρών.

Ύστερα από τις ευγενικές προσκλήσεις και την τιμή που μας κάνουν, αφενός η ΚΑΕ Παναθηναϊκού και προσωπικά ο θρύλος του μπάσκετ, Φραγκίσκος Αλβέρτης και στη συνέχεια ο Γιάννης Τσουμπρής, εμπνευστής και δημιουργός του “Τζάμπολ Αγάπης”, τα παιδιά θα έχουν κοινές δραστηριότητες Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής, με τα αντίστοιχα παιδιά του Παναθηναϊκού και τα παιδιά του “Τζάμπολ Αγάπης”, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή στις 22, και στο Παλαιό Φάληρο, το Σάββατο στις 21 του μηνός.

Αρχηγός και υπεύθυνος της ομάδας του ΕΕΕΕΚ Σερρών, που αποτελείται από 11 αθλητές και 4 συνοδούς, θα είναι ο γυμναστής και προπονητής Μαυρουδής Μορφακίδης.

Όλη η αποστολή, περίπου 35 άτομα, το απόγευμα της Κυριακής θα παρακολουθήσει στο ΟΑΚΑ τον αγώνα του Παναθηναϊκού, για το πρωτάθλημα της Α1 κόντρα στο Ρέθυμνο.

«Tον αγώνα θα μεταδώσει απευθείας το συνδρομητικό κανάλι της cosmote tv, και ο καλός μας φίλος Βασίλης Σκουντής, σε σχολιασμό του Βαγγέλη Αλεξανδρή, που από κοινού θα ενθαρρύνουν και θα αναδείξουν τις προσπάθειές μας για δράσεις που σηματοδοτούν τα όνειρα των παιδιών μας και μένουν χαραγμένες στη μνήμη τους για μια ζωή.

Με τη λήξη του παιγνιδιού, τα παιδιά μας θα περάσουν από τα αποδυτήρια της Ομάδας του Παναθηναϊκού, να φωτογραφηθούν με τους διάσημους παίκτες και προπονητές.

Αυτοί οι θρύλοι του Μπάσκετ, θα σκύψουν, θα αγκαλιάσουν τα παιδιά και θα τους προσφέρουν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο, την αγάπη τους!


                               

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθειά μας με πράξεις και έργα και μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και όχι μόνο!


Θα τους αναδείξουμε, θα τους ευχαριστήσουμε, σε ειδική προγραμματισμένη εκδήλωση, που θα γίνει προς τιμή τους! Το αξίζουν πραγματικά!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ …

Τα καλύτερα έρχονται…

Μια μοναδική εμπειρία, …» αναφέρει με ανακοίνωση του το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών

Βέβαια όλοι περιμένουν και βοήθεια από όλους όσους θέλουν να λέγονται φίλοι, μιας και τις τελευταίες μέρες και τα αυτονόητα άρχισαν να χάνουν το νόημά τους ….

Καλώς ή κακώς!








πηγή e-vima



ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία