Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ

Must Read

TNT Courier Κιλκίς

Είμαστε δίπλα σας!Εμπιστευτείτε μας για την αποστολή φακέλων και δεμάτων στην Ελλάδα...

Η οικονομική ενίσχυση της Παιδοογκολογικής Πτέρυγας τα τελευταία χρόνια φέρει την υπογραφή του επιχειρηματία και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Επίσκεψη στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική και την Παιδοογκολογική Πτέρυγα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ τηςΘεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο επιχειρηματίας και ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης

Η οικονομική ενίσχυση της Παιδοογκολογικής Πτέρυγας τα τελευταία χρόνια φέρει την υπογραφή του επιχειρηματία και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στα έξι χρόνια που τη στηρίζει ο Ιβάν Σαββίδης, έχει συμβάλει στην αγορά μηχανημάτων συνολικής αξίας 250.000 ευρώ, ενώ έχει καλύψει τους μισθούς για την εργασία 14 ιατρών που εργάζονταν στην Πτέρυγα, προκειμένου να φροντίζουν τα περισσότερα 200 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί εκεί.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ιβάν Σαββίδης επισκέφτηκε σήμερα τόσο την Παιδοογκολογική Πτέρυγα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ όσο και την Ωτορινολαρυγγολογική κλινική, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως θα συνεχίσει να επενδύει, ώστε να βοηθάει τους συνανθρώπους μας. Μάλιστα, ο ίδιος έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία γιατί η μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα ακοής.

Τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε ο διευθυντής της κλινικής ΩΡΛ κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ώστε να συζητήσουν την περαιτέρω συνεργασία και στήριξη που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στο νοσοκομείο. «Χωρίς τα μηχανήματα που μας δωρίσατε δεν θα μπορούσε να γίνει η επέμβαση», είπε ο διευθυντής της κλινικής στον Σαββίδη και ο Σαββίδης είπε «αρχίσαμε μια συνεργασία και έχω αποφασίσει να επενδύσω εδώ». Ο διευθυντής απάντησε «να ξέρετε ότι τα χρήματά σας θα αξιοποιηθούν στο έπακρο».

Μια νοσηλευόμενη ηλικιωμένη κυρία που μετέφερε στον κ. Σαββίδη χαιρετίσματα από τον σύζυγό της, φίλο του ΠΑΟΚ, και ο ίδιος της έδωσε μια τσάντα με δώρα της μπουτίκ του Δικεφάλου: «Αφού έχεις οπαδούς του ΠΑΟΚ σπίτι σου, θα είναι το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα».

πηγή voria.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

TNT Courier Κιλκίς

Είμαστε δίπλα σας!Εμπιστευτείτε μας για την αποστολή φακέλων και δεμάτων στην Ελλάδα...

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 7ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κλείνει το ένα σχολείο μετά το άλλο. Κλειστό και το 7ο Λύκειο στην Καλλιθέα καθώς μαθητές πραγματοποιούν...

Καλούνται όλοι οι γονείς και κηδεμόνες, ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΆΡΤΗ 23/9/2020 στις 17:30μμ στην πλατεία του ΕΥΡΩΠΟΥ ΠΑΙΟΝΊΑΣ

Όλοι θα έχετε πληροφορηθεί για το θέμα της φοίτησης παιδιών μεταναστών και προσφύγων από το Καμπ της...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης: «Ζήτω το Έθνος – Ζήτω η Ελλάδα μας – Ζήτω οι ΕΔ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινο κήρυγμά από τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο. Αφού αναφέρθηκε στις τουρκικές προκλήσεις...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία