Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αγρότες: Η κακοκαιρία «ακύρωσε» το μπλόκο στα Φάρσαλα – Παρέμβαση αστυνομίας στην Καρδίτσα

Must Read

                                     

Μικρή συμμετοχή των αγροτών στον κόμβο Γαλήνης, λόγω της κακοκαιρίας – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ανέκοψαν τις εισόδους στο εθνικό δίκτυο, έξω από την Καρδίτσα

Αναβλήθηκε το σημερινό συλλαλητήριο – μπλόκο, στα Φάρσαλα, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή.



Στην ανακοίνωσή τους, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) και οι αγροτικοί σύλλογοι της επαρχίας Φαρσάλων αναφέρουν: «Λόγω έντονης βροχόπτωσης η οποία ξεκίνησε από τα ξημερώματα στην επαρχία Φαρσάλων και συνεχίζεται μέχρι και τώρα το σημερινό συλλαλητήριο αναβάλλεται. Το απόγευμα στις 5 μ.μ στο Βασιλί θα γίνει εκ νέου σύσκεψη, ώστε να αποφασίσουν οι αγρότες για τις επόμενες κινήσεις τους».


Στο μεταξύ, με «ψαλιδισμένη» τη συμμετοχή λόγω της κακοκαιρίας βγήκαν στο κόμβο Γαλήνης – έξω από τη Λάρισα – τα πρώτα τρακτέρ, με τους εκπροσώπους των αγροτών να ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, σύμφωνα με το larissanet.

Η αστυνομία μπλόκαρε τους αγρότες στην Καρδίτσα



«Μπλόκο στο μπλόκο» επιχείρησε η αστυνομία στον κόμβο του Ε65, έξω από την Καρδίτσα, όπου κατέφτασαν τα πρώτα τρακτέρ των αγροτών με σκοπό να παραταχθούν πάνω στο οδόστρωμα.

Ωστόσο, στο σημείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net, βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με δύο κλούβες που ανέκοψαν τις εισόδους στον Ε65, ώστε να αποτρέψουν με αυτό τον τρόπο την είσοδο των αγροτικών μηχανημάτων στο εθνικό δίκτυο.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αγρότες ζήτησαν να περάσουν χωρίς τρακτέρ και να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση πάνω στον Ε65, κάτι που τους επέτρεψε η αστυνομία. Έτσι, προσπέρασαν με τα πόδια το μπλόκο των αστυνομικών και ανέβηκαν πάνω στον Ε65 για τη γενική συνέλευση με κεντρικό τους σύνθημα «τώρα με τα πόδια μετά με τα τρακτέρ αν δεν δικαιωθούμε θα γίνει Κιλελέρ».

πηγή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία