ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ

Από το Στρατιωτικό Γραφείο του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, επισημαίνονται, αναφορικά με το χθεσινό δημοσίευμα του Ιστολογίου (blog) “KRANOSGR” με τίτλο: «Στα κρύα του λουτρού …..», τα ακόλουθα:
- Ο κ. ΥΦΕΘΑ προσήλθε μαζί με τον κ. ΥΕΘΑ στην προγραμματισμένη συνάντηση με τους Διαπιστευμένους Δημοσιογράφους του ΥΠΕΘΑ, στις 13:10 και παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της ενημέρωσης.
- Στις 14:15 τόσο ο κ. ΥΕΘΑ όσο και ο κ. ΥΦΕΘΑ, ανακοίνωσαν στο σύνολο των παρόντων στη συνάντηση δημοσιογράφων, ότι ο δεύτερος είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει λόγω του δυσάρεστου καθήκοντος να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία προσφιλούς του προσώπου, Ανώτατου Αξιωματικού ε.α..

- Ο κ. ΥΦΕΘΑ πριν αποχωρήσει, χαιρέτησε προσωπικά όλους τους παρόντες στη συνάντηση δημοσιογράφους, συμπεριλαμβανομένου και του Διαχειριστή του εν λόγω Ιστολογίου.
- H έκφραση «άφησε στα κρύα του λουτρού τους στρατιωτικούς συντάκτες του ΥΠΕΘΑ» απέχει από την πραγματικότητα λαμβάνοντας υπόψη ότι ο  κ. ΥΦΕΘΑ σέβεται, στηρίζει και τιμά το έργο των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, με το οποίο καθημερινά αναδεικνύεται η προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων προς την Πατρίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου