ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ-ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ....ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Σαν σήμερα, 01/11/2013 δολοφονούνται εν ψυχρώ από ακροαριστερούς τρομοκράτες οι Γιώργος Φουντούλης 27 ετών και Μανώλης Καπελώνης 22 ετών.


Την 1η Νοεμβρίου 2013, άτομα άγνωστης ταυτότητας πυροβόλησαν εναντίον ανυποψίαστων πολιτών, έξω από γραφεία πολιτικού κόμματος (Χ.Α) στο Νέο Ηράκλειο, τραυματίζοντας θανάσιμα δύο νεαρούς, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά ακόμη ένα, ο οποίος διέφυγε τον κίνδυνο λίγες ημέρες μετά.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση “Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις” ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Ελληνική αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Στις 22 Ιανουαρίου 2014, οι δολοφόνοι του Μανώλη Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη, μαζί με άλλους τρεις τρομοκράτες, επικυρήχθηκαν με 1 εκατομμύριο ευρώ από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή τύπου Honda, φορώντας άσπρο και μαύρο κράνος, προσέγγισαν το μέρος όπου βρίσκονταν οι νεαροί, με τον συνεπιβάτη της μηχανής να κατεβαίνει από το δίκυκλο, να πλησιάζει στα δύο μέτρα τα θύματα και να ανοίγει πυρ. Αφού τελείωσε τη "δουλειά" του, ο δράστης επέστρεψε στη μηχανή και με τον συνεπιβάτη του εξαφανίστηκαν, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο Γιώργος Φουντούλης άφησε την τελευταία του πνοή επιτόπου, ενώ ο Μανώλης Καπελώνης εξέπνευσε λίγο αργότερα κατά την μεταφορά του στο ασθενοφόρο, ενώ το τρίτο θύμα ο Αλέξανδρος Γέροντας που τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους δράστες, υποβλήθηκε σε πολλαπλό χειρουργείο (κάκωση σπλήνας, αποκατάσταση τραυματισμού στο στομάχι, ρήξη διαφράγματος και αιμορραγία στον πνεύμονα) στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Είτε είσαι δεξιός, αριστερός, εθνικιστής ή κομμουνιστής, δεν αξίζεις τέτοιο τέλος. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά οτιδήποτε άλλο. Τα δύο νεαρά παλικάρια δολοφονήθηκαν για τις ιδέες τους, γιατί είχαν Πίστη, ιδανικά και αξίες. Η Πίστη, τα ιδανικά και οι αξίες όμως δεν δολοφονούνται. Το αίμα του Γιώργου και του Μανώλη σημαδεύει το μονοπάτι του αγώνα όλων των εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων. Πεθαίνουν μόνο όσοι ξεχνιούνται.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς δύο νέοι άνθρωποι χάθηκαν γιατί η χώρα που λέγεται Ελλάς δεν παρέχει καθόλου ασφάλεια, η δε πολιτική ζωή του τόπου είναι άθλια. Θα ήθελα να γνώριζα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτού που έδωσε την εντολή. Σκεφθείτε αν έχουμε πόλεμο τι πρόκειται να γίνει...
    Συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Οι Ελεύθεροι Έλληνες που πιστεύουν στην Δημοκρατία και αγαπούν την Πατρίδα τους θα πρέπει να αναδείξουν το γεγονός ώστε αφενός μεν να μνημονεύεται η μνήμη τους αφετέρου δε για να συλληφθούν οι δολοφόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή