Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ-ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ….ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Must Read

Σαν σήμερα, 01/11/2013 δολοφονούνται εν ψυχρώ από ακροαριστερούς τρομοκράτες οι Γιώργος Φουντούλης 27 ετών και Μανώλης Καπελώνης 22 ετών.

Την 1η Νοεμβρίου 2013, άτομα άγνωστης ταυτότητας πυροβόλησαν εναντίον ανυποψίαστων πολιτών, έξω από γραφεία πολιτικού κόμματος (Χ.Α) στο Νέο Ηράκλειο, τραυματίζοντας θανάσιμα δύο νεαρούς, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά ακόμη ένα, ο οποίος διέφυγε τον κίνδυνο λίγες ημέρες μετά.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση “Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις” ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Ελληνική αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Στις 22 Ιανουαρίου 2014, οι δολοφόνοι του Μανώλη Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη, μαζί με άλλους τρεις τρομοκράτες, επικυρήχθηκαν με 1 εκατομμύριο ευρώ από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή τύπου Honda, φορώντας άσπρο και μαύρο κράνος, προσέγγισαν το μέρος όπου βρίσκονταν οι νεαροί, με τον συνεπιβάτη της μηχανής να κατεβαίνει από το δίκυκλο, να πλησιάζει στα δύο μέτρα τα θύματα και να ανοίγει πυρ. Αφού τελείωσε τη “δουλειά” του, ο δράστης επέστρεψε στη μηχανή και με τον συνεπιβάτη του εξαφανίστηκαν, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο Γιώργος Φουντούλης άφησε την τελευταία του πνοή επιτόπου, ενώ ο Μανώλης Καπελώνης εξέπνευσε λίγο αργότερα κατά την μεταφορά του στο ασθενοφόρο, ενώ το τρίτο θύμα ο Αλέξανδρος Γέροντας που τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους δράστες, υποβλήθηκε σε πολλαπλό χειρουργείο (κάκωση σπλήνας, αποκατάσταση τραυματισμού στο στομάχι, ρήξη διαφράγματος και αιμορραγία στον πνεύμονα) στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Είτε είσαι δεξιός, αριστερός, εθνικιστής ή κομμουνιστής, δεν αξίζεις τέτοιο τέλος. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά οτιδήποτε άλλο. Τα δύο νεαρά παλικάρια δολοφονήθηκαν για τις ιδέες τους, γιατί είχαν Πίστη, ιδανικά και αξίες. Η Πίστη, τα ιδανικά και οι αξίες όμως δεν δολοφονούνται. Το αίμα του Γιώργου και του Μανώλη σημαδεύει το μονοπάτι του αγώνα όλων των εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων. Πεθαίνουν μόνο όσοι ξεχνιούνται.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχώς δύο νέοι άνθρωποι χάθηκαν γιατί η χώρα που λέγεται Ελλάς δεν παρέχει καθόλου ασφάλεια, η δε πολιτική ζωή του τόπου είναι άθλια. Θα ήθελα να γνώριζα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτού που έδωσε την εντολή. Σκεφθείτε αν έχουμε πόλεμο τι πρόκειται να γίνει…
    Συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Οι Ελεύθεροι Έλληνες που πιστεύουν στην Δημοκρατία και αγαπούν την Πατρίδα τους θα πρέπει να αναδείξουν το γεγονός ώστε αφενός μεν να μνημονεύεται η μνήμη τους αφετέρου δε για να συλληφθούν οι δολοφόνοι.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία