Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος: Μαθαίνοντας από το Παρελθόν και Ενδυναμώνοντας το Μέλλον

                                            
Το βίντεο για το  «Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος : Μαθαίνοντας από το Παρελθόν και Ενδυναμώνοντας το Μέλλον», στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στις 28 Νοεμβρίου 2019.


Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές:
“Mέσα σε 10 λεπτά: Προβάλουμε το Δελτίο Τύπου και το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, και αφήνουμε τους διακεκριμένους εισηγητές μας, μέσα από τα Συνοπτικά ΒΣ τους και τις Συνόψεις να μας ξεναγήσουν για το Αύριο της Αεροπορίας μας.
Ευελπιστούμε ότι Συνέδριό, θα δώσει μια ακόμη ευκαιρία στα μέλη της κοινότητας άμυνας και ασφάλειας να συναντηθούν για να διερευνήσουν πώς οι αεροπορικές δυνάμεις μπορεί να είναι σε θέση να διαμορφώνουν και να αξιοποιούν πλήρως τη στρατηγική, την τακτική και την τεχνολογία στο πλαίσιο των επιχειρήσεων μιας ολιστικής εθνικής άμυνας και ασφάλειας.
Ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά, με πρωταρχική επιδίωξη την συμβολή μας στην δημιουργία μίας ανερχόμενης Ελλάδας.
Έχουμε την πεποίθηση ότι ο προγραμματισμός μας αποτελεί πρόκληση για τη διαχείριση των ποικιλώνυμων απαιτήσεων και λειτουργίας των Ε.Δ. και ιδιαίτερα της Πολεμικής Αεροπορίας.
Φέρνουμε κοντά τους μελετητές, τους καθηγητές, τους αναλυτές και τον κάθε σκεπτόμενο και ενδιαφερόμενο πολίτη για να συναντιληφθούν και να προβάλλουν προς τις Ηγεσίες τις αναγκαίες λύσεις στις πολιτικοστρατηγικές και επιχειρησιακές αναδυόμενες προκλήσεις”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου