Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Για Βοστόνη θα ταξιδέψει ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ

Must Read

TNT Courier Κιλκίς

Είμαστε δίπλα σας!Εμπιστευτείτε μας για την αποστολή φακέλων και δεμάτων στην Ελλάδα...

Ευχάριστα και ελπιδοφόρα τα νέα από τον μόλις 18 μηνών Παναγιώτης-Ραφαήλ, ο οποίος πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και η περιπέτεια της υγείας του οποίους έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.

Όπως έκανε γνωστό πατέρας του, Γιώργος Γλωσσιώτης, μετά την συνάντησή του με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια τα διαδικαστικά για τη μετάβαση του παιδιού στη Βοστόνη ολοκληρώθηκαν: «Μόλις ενημερώθηκα από τον υπουργό, ότι τελείωσαν τα διαδικαστικά για τη μετάβαση του παιδιούστη Βοστόνη. Όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον ελληνικό λαό και τον κυπριακό λαό, που το πρόβλημα του παιδιού μου έγινε και δικό τους πρόβλημα».

«Ευχαριστώ την κυβέρνηση, τον υπουργό και τον πρωθυπουργό, που ευαισθητοποιήθηκαν και έδωσαν λύση. Κατανοώ την απόφαση του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου. Η ευθύνη είναι 100% δική μας», τόνισε ο ίδιος. Σύμφωνα με κύκλους της οικογένειας, μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί περίπου 2,7 εκατ. ευρώ από τον έρανο, που πραγματοποιείται για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μετά τη συνάντηση με τον πατέρα του Παναγιώτη-Ραφαήλ, ότι «για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διάλεξα να μην κάνω δηλώσεις, σεβόμενος το ιατρικό απόρρητο, την οικογένεια του παιδιού και την κατάσταση. Σέβομαι απολύτως και ως γιατρός τους επιστήμονες στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο, που κάνουν την δουλειά τους. Αλλά υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας. Είχα υποσχεθεί στους γονείς του παιδιού, ότι σε ανθρώπινο επίπεδο θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, πρώτα από όλα η ελληνική κοινωνία που βοήθησε και έβαλε πλάτη και μετά τα πάσης φύσεων διαδικαστικά που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, με την εταιρεία που προμηθεύει το φάρμακο, με τις διατυπώσεις που πρέπει να γίνουν, τις οποίες από εδώ και πέρα αναλαμβάνει η MDA».

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα οι γονείς του παιδιού έκαναν ένα post στο Facebook για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που βοήθησε το παιδί λέγοντας: «τα καταφέραμε. Όλοι μαζί. Σας ευχαριστούμε για όλα».

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

TNT Courier Κιλκίς

Είμαστε δίπλα σας!Εμπιστευτείτε μας για την αποστολή φακέλων και δεμάτων στην Ελλάδα...

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 7ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κλείνει το ένα σχολείο μετά το άλλο. Κλειστό και το 7ο Λύκειο στην Καλλιθέα καθώς μαθητές πραγματοποιούν...

Καλούνται όλοι οι γονείς και κηδεμόνες, ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΆΡΤΗ 23/9/2020 στις 17:30μμ στην πλατεία του ΕΥΡΩΠΟΥ ΠΑΙΟΝΊΑΣ

Όλοι θα έχετε πληροφορηθεί για το θέμα της φοίτησης παιδιών μεταναστών και προσφύγων από το Καμπ της...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης: «Ζήτω το Έθνος – Ζήτω η Ελλάδα μας – Ζήτω οι ΕΔ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινο κήρυγμά από τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο. Αφού αναφέρθηκε στις τουρκικές προκλήσεις...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία