Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε τον επισκέπτη ασθενή στο προαύλιο του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Στους χώρους του Νοσοκομείου Κιλκίς, αγέλες αδέσποτων σκύλων επιτίθενται σχεδόν καθημερινά σε πολίτες, ασθενείς και στο προσωπικό. 

Ειδικότερα το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε την Κυριακή  06 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13:30 μ.μ. όταν εξαγριωμένος αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε τον επισκέπτη ασθενή στο πόδι.
Ο συγκεκριμένος σκύλος (ημίαιμο Ροτβάιλερ)επιτίθεται αδιακρίτως καθημερινά και σε διάστημα 6 μηνών δάγκωσε 3 πολίτες. Δυστυχώς ο ένας εξ αυτών (μεταμοσχευμένος) τον οποίο δάγκωσε στις 10 Απριλίου 2019, έπαθε μόλυνση και θρόμβωση και κινδυνεύει το πόδι του όπως δήλωσε δημόσια ο ίδιος την 04/10/2019.
 Από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου και από αναφορέςπροκύπτουν περιστατικά με επιθέσεις σκύλων εις βάρος του προσωπικού του Νοσοκομείου (υπάρχει περιστατικό που τα σκυλιά δάγκωσαν γιατρό στο πόδι). 
 Τα σκυλιά εισέρχονται ανεξέλεγκτα από αφύλακτες διόδους (κεντρική πύλη, πίσω θύρα),καθότι  από την  08-05-2017, Θυρωρός - τηλεφωνητής  υπάρχει  μόνο τις εργάσιμες ημέρες  και μόνο κατά το πρωινό ωράριο.
 Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου.
Με αφορμή τα ανωτέρω αναφερόμενα και με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των ασθενών των συνοδών και των  εργαζομένων, σας παρακαλούμε όπως αναδείξετε το συμβάν πριν θρηνήσουμε θύματα.
Σας ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου