Εκτος Ελέγχου ή κατάσταση Στο Κέντρο φιλοξενίας Τής νέας Καβάλας

Εκτος Ελέγχου ή κατάσταση Στο Κέντρο φιλοξενίας Τής νέας Καβάλας Ανάστατη οι λιγοστή κάτοικοί Του χωριού Καθώς Μεταφέρονται Ακόμη 389 μετανάστες από τη Σύμη – «Δεν έχουμε νερό να τους δώσουμε Λέει Ο Δήμαρχος Παιονιας

Στη Νέα Καβάλα θα μεταφερθούν οι 389 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Σύμη που έφτασαν την Τετάρτη το πρωί στην Ελευσίνα με το αρματαγωγό «Ικαρία». Ωστόσο, η δημοτική αρχή τονίζει πως «δεν έχουμε νερό να δώσουμε στους ανθρώπους».

Παράλληλα, ο Αθανάσιος Τζούρτζος, αντιδήμαρχος Παιονίας επισημαίνει πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την πολιτεία και καταγγέλλει ότι το πρόβλημα ανακυκλώνεται, καθώς δεν υπάρχουν οι υποδομές για να υποδεχθούν τους μετανάστες και έτσι δεν δίνεται μια οριστική λύση.
Ανάστατη είναι οι λιγοστή κάτοικοί Του χωριού Καθώς το πλιάτσικο σε σπίτια ποίμνιοστάσια σε απόγνωση είναι η κτηνοτρόφοι καθώς όπως λένε νιώθουν απροστάτευτη
Το πλιάτσικο όπως μας λένε οι κάτοικοι είναι καθημερινό φαινόμενο και μέρα μεσημέρι πάνω από το 60 % τον κατοίκων του οικισμού της νέας Καβάλας έχει εγκαταλείψει τα σπίτια του καθώς δεν άντεχαν αυτό το καθημερινό φαινόμενο στον καταυλισμό της νέας Καβάλας αυτή τη στιγμή ο αριθμός των μεταναστών ξεπερνά τις 2500 μετανάστες και είναι από 32 διαφορετικές εθνικότητες κυρίως από χώρες της Αφρικής και το Αφγανιστάν κλοπές όμως δεν υπάρχουν μόνο στην νέα Καβάλα αλλά και μέσα στην πόλη του Πολύκαστρου όπως μας δήλωσαν κάτοικοι και καταστηματαρχες καθημερινά πέφτουν θύματα κλοπής από μετανάστες. Η αυξημένη παρουσία της αστυνομίας μέσα στην πόλη του Πολύκαστρου δεν δείχνει να τους φοβίζει.
Ρεπορτάζ για το antonio news.gr Τάσος Δελήπαλτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου