ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟ MAKEDONIAWEBTV.GR


Στο Survivor μπήκες για το έπαθλο ;

Όχι! Μπήκα για να ζήσω την εμπειρία. Το έπαθλο για μένα ήταν σε δεύτερη μοίρα.

Με ποια παιδιά έχεις κρατήσει επαφές ;

Σχεδόν με όλα τα παιδιά έχω επικοινωνία. Εξάλλου όλοι βιώναμε τις ίδιες συνθήκες.
Πως ένιωσες όταν τραυματίστηκες ;

Σίγουρα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι για μένα. Αλλά ήμουν προετοιμασμένος από πριν και το αντιμετώπισα με απόλυτη ψυχραιμία. Ίσως ήταν και ένα μήνυμα, οτι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάμε.

Υπήρχαν φορές που ήθελες να υποχωρήσεις ; 

Όχι! Από τη στιγμή που αποφάσισα να μπω σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ο μόνος στόχος που είχα στο μυαλό μου ήταν να το ολοκληρώσω μέχρι ο τέλος. Εξάλλου είναι και το δυνατό στοιχείο του χαρακτήρα μου.

Θα ξανά πήγαινες στο παιχνίδι ;

Φυσικά και θα ξαναπήγαινα. Αλλά με την προϋπόθεση ότι θα ήμουν τόσο έτοιμος για να κερδίσω. Αν ένιωθα ότι δεν είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος δεν θα πήγαινα. 

Όταν είδες το σώμα σου να αλλάζει σε τρόμαξε αυτό ; 

Η αλήθεια είναι ότι το δικό μου σώμα αλλάζε προς το καλύτερο. Και σε αυτό οφείλεται ότι ασχολούμαι μόνο με φυσικές δραστηριότητες.

Μετά το παιχνίδι σε προσεγγίζει κόσμος ; 

Φυσικά και με προσεγγίζει. Μου αρέσει το γεγονός ότι κάποιοι ταυτίστηκαν μαζί μου και με αγάπησαν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τους χρωστάω ευγνωμοσύνη.

Θα πήγαινες ποτέ σε τηλεοπτική εκπομπή ; 

Αν ήταν κάτι το οποίο μου ταίριαζε θα το έκανα. Επίσης είναι στα μελλοντικά μου σχεδία να δημιουργήσω ένα δικό μου τηλεοπτικό προϊόν.

Σε στεναχώρησε που δεν έφτασες μέχρι τον τελικό ; 

Ουσιαστικά μέχρι το τέλος έφτασα. Και για την χρονική στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι θεωρώ απόλυτα πετυχημένη την πορεία μου. Για την χρονική στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι θεωρώ απόλυτα πετυχημένη την πορεία μου. Εξάλλου όπως έχω ξαναπεί η ζωή και το τι θα κάνει ο καθένας είναι έξω.

Μετά το παιχνίδι τι εκτιμάς περισσότερο ;

Τις φιλίες και την οικογένεια.Επιμέλεια συνέντευξης: Κωνσταντίνα Σιαμέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου