Εθνική: Τελευταία ευκαιρία κόντρα στην Τσεχία

Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα για την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σήμερα (9/9) η Ελλάδα παίζει τα ρέστα της κόντρα στην Τσεχία (11:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.Τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα για το τι χρειάζεται η Εθνική για να προκριθεί, αφού υπάρχει μόνο ένα σενάριο πρόκρισης: Νίκη με +12 πόντους και ταυτόχρονα μερικές ώρες αργότερα (15:30), νίκη των ΗΠΑ επί της Βραζιλίας. Οποιοδήποτε άλλο σενάριο την αφήνει εκτός συνέχειας.
Το γεγονός βέβαια ότι η Εθνική είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνει, δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολο, αφού η Τσεχία είναι ιδιαιτέρως φορμαρισμένη και έχει σκοπό τη νίκη, ενώ περιμένει να μάθει αν θα έχει στην διάθεσή της τον Μπλέικ Σιλμπ. Είναι όμως μέσα στις δυνατότητες της Ελλάδας.
Από εκεί και πέρα, στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει ο αγώνας της Γαλλίας με την Αυστραλία. Ο νικητής του ζευγαριού θα κατακτήσει την πρώτη θέση του Group L. Ελπίδα όλων στην Ελλάδα είναι αυτό το αποτέλεσμα να την ενδιαφέρει, αφού αν η Εθνική προκριθεί, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή αυτού του ζευγαριού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
10.30: Ιαπωνία – Μαυροβούνιο, ΕΡΤ Play1
11.00: Ιορδανία – Σενεγάλη, ΕΡΤ Play2
11.00: Δομινικανή Δημοκρατία – Λιθουανία, ΕΡΤ 2
11.30: Τσεχία – Ελλάδα, ΕΡΤ Sports
14.30: Τουρκία – Νέα Ζηλανδία, ΕΡΤ Play1
15.00: Γαλλία – Αυστραλία, ΕΡΤ 2
15.00: Γερμανία – Καναδάς, ΕΡΤ 3
15.30: ΗΠΑ – Βραζιλία, ΕΡΤ Sports

Πηγή Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου