Ενημέρωση ωφελούμενων για συνοδευτικές δράσεις του Τ.Ε.Β.Α.

Στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς δύο ενημερωτικές ημερίδες για τους ωφελούμενους του εν λόγω προγράμματος.
Η πρώτη κάλυψε ζητήματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής, με εισηγήσεις στελεχών υγείας του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Τεχνολογίας και Ανθρώπινων Πόρων (Ι.Α.Τ.Α.Π.), ενώ η δεύτερη αφορούσε την ενθάρρυνση της κοινωνικοποίησης των παιδιών για την οποία παρασχέθηκε από ειδικούς επιστήμονες του Ι.Α.Τ.Α.Π. συμβουλευτική υποστήριξη.
Τις εργασίες τους χαιρέτησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Πρόνοιας & Ποιότητας Ζωής Γιώργος Μπαλάσκας υπογραμμίζοντας την έμπρακτη στήριξη του Δήμου Κιλκίς προς τους αδύναμους συμπολίτες μας μέσα από την ενεργοποίηση προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που προσφέρονται για το σκοπό αυτό.
Οι ενημερωτικές ημερίδες έγιναν με τη συνεργασία του Δήμου Κιλκίς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου