Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άρης – Παναθηναϊκός 4-0: Εύκολα το ντέρμπι και τον «βυθίζει» στα προβλήματα

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Ο Άρης πήρε την πρώτη του νίκη στην Super League 1 με 4-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά από τρία ματς μένει χωρίς νίκη ενόψει και του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φάνηκε εμφανώς καλύτερη από τους «πράσινους» μετά και την αλλαγή προπονητή με τον Απόστολο Τερζή να παίρνει τη θέση του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» για ένα ακόμα ματς ήταν σαν να μην «πάτησαν» το πόδι τους στο γήπεδο και γνώρισαν μια ακόμα μεγάλη ήττα όπως αυτή με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και θα πρέπει να τα λύσει μιας και έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν μοιάζει να είναι και το καλύτερο, μιας και αναμένεται να υπάρξει πολύ γκρίνια από τους φιλάθλους της ομάδας που βλέπουν μια ομάδα «φάντασμα».

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς την ομάδα του, αλλά το ολέθριο λάθος του Γκαγιάς Ζαχίντ δεν θα μπορούσε να το διορθώσει κανείς. Το εκμεταλλεύτηκε ο Φετφατζίδης που με κεφαλιά νίκησε τον Σωκράτη Διούδη για το 1-0 στο 20′.

Ο Φεντερίκο Μακέντα στο 40′ απείλησε για τον Παναθηναϊκό και ακόμη περισσότερο ο Ματίας Γιόχανσον στο 44′, αλλά στην αντεπίθεση και μετά την επέμβαση του Χουλέν Κουέστα, ο “Φέτφα” ετοίμασε το 2-0 για τον… στόπερ Φραν Βέλεθ που πλάσαρε ιδανικά! Η αλλαγή του συστήματος, παράλληλα με την είσοδο του Δημήτρη Κολοβού, αύξησε τα κενά στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. 

Σε ακόμη μια ιδανική αντεπίθεση, στο 54′, ο Φετφατζίδης σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Νικολά Ντιγκινί για το 3-0 σε κενή, ουσιαστικά, εστία! Ο Γάλλος ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στον Μπράουν Ιντέγε στο 64′ για το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων, μέσα σε αποθέωση για τον υπηρεσιακό τεχνικό Απόστολο Τερζή!

Η όμορφη ατομική ενέργεια του Χουάν Χοσέ Περέα στο 84′, δεν μέτρησε ποτέ λόγω του εκτός φάσης χτυπήματος του Μακέντα στον Λούκας Σάσα ενώ δύο φορές στις καθυστερήσεις ο Ντιγκινί απέτυχε να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Koυέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ (83′ Δεληζήσης), Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (73′ Μαντσίνι), Γκάμα (63′ Λάρσον), Ιντέγε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (46′ Κολοβός), Ινσούα (69′ Περέα), Γιόχανσον, Δώνης, Ζαχίντ (59′ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Μακέντα.

Πηγή CNN Greece 

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία