Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε η σορός της Βρετανίδας αστροφυσικού

Must Read

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε η σορός της 34χρονης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στην Ικαρία, όπως μετέδωσε το ΑΝΤ1. Το νησί το στο οποίο βρισκόταν για διακοπές με τον σύντροφό της και έμελλε να αποτελέσει τον τελευταίο «προορισμό» της καθώς η απόφασή της για μια δύσκολη διαδρομή καταρρίχησης ή αναρρίχησής της αποδείχθηκε μοιραία.

Ιατροδικαστής: Σε πτώση οφείλεται ο θάνατός της

Ο προϊστάμενος Ιατροδικαστικής, Νίκος Καρακούκης ο οποίος βρέθηκε επί τόπου και εξέτασε τη σορό της Βρετανίδας, συνυπολογίζοντας τη μορφολογία του σημείου όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της απεφάνθη οτι η 34χρονη έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι οι πρώτες ενδείξεις από την εικόνα της αυτοψίας συνάδει με πτώση από μεγάλο ύψος, η οποία τεκμαίρεται από τον χώρο και την εξωτερική όψη της θανούσης. Περαιτέρω έρευνα θα γίνει στο Νεκροτομείο Αθηνών και ενδεχομένως θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο ιατροδικαστής έφτασε στο σημείο με ελικόπτερο της ΕΛΑΣ και πεζός μαζί με αστυνομικούς στον τόπο της τραγωδίας, που ήταν εξαιρετικά δύσβατος. «Με ελικόπτερο πήγαμε στην Ικαρία και μαζί με διασώστες, πήγαμε σε αυτό το σημείο που ήταν εντελώς δύσβατο. Δεν υπήρχε καμία πρόσβαση. Θέλει εξαιρετική προσπάθεια για να φτάσει κανένας εκεί. Έκανα 25 λεπτά για να κατέβω εκεί. Για να σας το πω κάπως ιατρικά, το να φτάσει κανείς εκεί ισοδυναμεί με 10 τεστ κοπώσεως», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρακούκης.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία