Ο ΕΕΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

                                                       
Aπο τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα 26 Ιουλίου το μεγάλο ταξίδι της «Φλόγας της Αγάπης». Η τελετή έναρξης της 17ης Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε σε κλίμα γιορτής και συγκίνησης, παρουσία πλήθους κόσμου, εθελοντών και επισήμων.

Το παρόν έδωσαν και αντιπροσωπεία μελών του τοπικού τμήματος Κιλκίς συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή ΄΄ Αγάπης ΄΄ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) διαμηνύοντας πως η ερυθροσταυρίτικη οικογένεια είναι πάντοτε παρούσα σε θέματα ευαίσθητα που απασχολούν όλους μας .
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιος Αυγερινός στο λόγο του τόνισε πως μέσω της εκδήλωσης αυτής ο ΕΕΣ τιμά τον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη ο οποίος ενσαρκώνει πανανθρώπινες , διαχρονικές αρχές και αξίες όπως η αλληλεγγύη , ο σεβασμός, η αγάπη και η προσφορά προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας .
Το τοπικό τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την άρτια διεξαγωγή της εν λόγω δράσης και συν διοργάνωσης μεταξύ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.


                                        

                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου