ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΜΕΪΝΤΑΝΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ MAKEDONIAWEBTV.GRΚυρία Μεϊντάνη  καλησπέρα σας. Καλώς ορίσατε στο makedoniawebtv.gr

Καλησπέρα και σε εσάς κύριε Αραπίδη,καθώς και στους εκλεκτούς τηλεθεατές σας


Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε ενεργά με την πολιτική;

Αυτό που με ώθησε να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά, είναι η ρήση του Πλάτωνος "ότι όποιος δεν ασχολείται με τα κοινά είναι καταδικασμένος να εξουσιάζεται από κατώτερους του ανθρώπους."

Για ποιον λόγο διαλέξατε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να πολιτευτείτε και όχι κάποιο άλλο κόμμα;

Επέλεξα τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή για να πολιτευθώ,αφενός μεν διότι είμαι εκ φύσεως Ελληνίδα εθνικίστρια,αγαπώ και τιμώ δηλαδή το Έθνος - την φυλή μου και δεν μισώ τα άλλα έθνη -φυλές όπως θέλουν να νοείται οι πονηροί προπαγανδιστές παγκοσμιοτές,αφετέρου δε γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεσμεύτηκε δημοσίως πως θα ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών,δεν έχει ψηφίσει κανένα μνημόνιο,δεν έχει καταχραστεί ούτε cent δημοσίου χρήματος και βάζει πρώτα και πάνω από όλα τους Έλληνες.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα και ποιο σημαντικά προβλήματα της περιοχής σας; Θα κάνετε κάτι εφόσον εκλεχθείτε ώστε να επιλυθούν; 


Τα μεγαλύτερα προβλήματα του Έθνους μας θεωρώ ότι είναι ο πρωτογενής τομέας παραγωγής μας,καθώς και εκμετάλλευση του φυσικού μας πλούτου,αλλά και το δημογραφικό. Όσον αφορά το 1ο θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις,και σύμφωνα με το πρόγραμμα του Λαικού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, ώστε να δοθεί γενναία ώθηση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής μας με κίνητρα όπως χρηματοδότηση του Κράτους ως προς το επιχειρείν,δίκαιη φορολόγηση κλπ. Όσον αφορά το δημογραφικό,πρώτο μέλημά μου θα είναι η προστασία της ελληνικής οικογένειας όπως επιτάσσει το σύνταγμα στο άρθρο 21 και άμεση προσθήκη στο άρθρο αυτό του όρου "πατρότητα" καθώς και να καθιερωθεί η υποχρεωτική συνεπιμέλεια των ανηλίκων τέκνων σε περίπτωση διαζυγίου του ζευγαριού.Εφάπαξ επιδότηση από το κράτος για κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται και στήριξη των οικογενειών για κάθε τέκνο τους με έμφαση στις πολύτεκνες οικογένειες που είναι και ο στυλοβάτης του Έθνους μας.

Μακεδονία και συμφωνία των Πρεσπών. Πείτε μας την άποψη σας 


Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάς!Η προδοτική "συμφωνία" πρέπει και θα ακυρωθεί με κυβέρνηση των Ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής!

Συμφωνείτε με την πολιτική που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση;


Δεν συμφωνώ διότι είμαι αντίθετη με μια πολιτική ληστρικής φορολογίας και ύποπτων επιδοτήσεων,απουσία πραγματικών κινήτρων για ανάπτυξη.

Είστε υποψήφια βουλευτής. Τι σας κάνει να ξεχωρίζετε από όλους τους άλλους υποψήφιους; Πως θα πείσετε τον ελληνικό λαό ότι είστε ικανή για αυτή τη θέση;


Είμαι μητέρα δύο ανηλίκων τέκνων και το επάγγελμά μου είναι κρεοπώλης.Δεν θεωρώ επ'ουδενί λόγο ότι ξεχωρίζω απ'τους υπολοίπους υποψήφιους,ξέρω όμως σίγουρα να σας πω ότι είμαι έντιμη,βγάζω τίμια το ψωμί μου,δεν υπήρξα ποτέ άεργη και ούτε ποτέ έζησα παρασιτικά εις βάρος των υπολοίπων συνελλήνων μου.Θέλω να προσφέρω στο Έθνος μου και θα το κάνω εάν οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους και εκλεγώ.

Για το τέλος άφησα μια αρκετά βαρυσήμαντη ερώτηση. Η περιβόητη ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Πως θα έρθει στην Ελλάδα αυτή η περιβόητη ανάπτυξη; Πως θα προσεγγίσουμε ξένους επενδυτές όταν είμαστε από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη με την υψηλότερη φορολογία;


Όπως σας προανέφερα,προτείνω γενναία μείωση της υπάρχουσας ληστρικής φορολογίας ώστε να γίνει το κράτος φιλικό ως προς το επιχειρείν,με ταυτόχρονο όμως αυστηρό έλεγχο απόδοσης αυτής χωρίς ύποπτες ή και σκανδαλώδεις θα έλεγα σε πάμπολλες περιπτώσεις "εκπτώσεις" για τους τυχόν παραβάτες.Από εκεί και έπειτα όταν ο κάθε επιχειρηματίας θα φορολογείται απολύτως δίκαια,θεωρώ ότι δεν θα έχει λόγο να αποκρύψει εισοδήματα και να μην αποδώσει τον φόρο στο κράτος.Θα βάλουμε ΤΕΛΟΣ στον υπάρχοντα εργασιακό μεσαίωνα με πραγματική προστασία των εργαζομένων από το κράτος ώστε να εργάζονται με ανθρώπινες συνθήκες αλλά και να αμείβονται αναλόγως της εργασίας τους.Και τέλος απαραίτητη είναι η ώθηση του πρωτογενούς τομέας παραγωγής μας ώστε να είμαστε αυτάρκεις και να μην εξαρτώμαστε από κανέναν,αλλά και η εκμετάλλευση των πλούσιων φυσικών μας πόρων χωρίς νταβατζήδες ως ισχυρό εθνικό κράτος.

Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Μεϊντάνη . Εύχομαι καλή επιτυχία για τις ερχόμενες εκλογές


Σας ευχαριστώ κι εγώ κύριε Αραπίδη για το βήμα που μου δώσατε ώστε να εκφράσω δημοκρατικά τις απόψεις μου και θέλω να σας εκφράσω την ειλικρινή μου εκτίμηση διότι τιμάτε το λειτούργημα του δημοσιογράφου δίνοντας βήμα σε όλους και όχι επιλεκτικά!
Επιμέλεια συνέντευξης: Αραπίδης Ραφαήλ ( Δημοσιογράφος, Ιδιοκτήτης makedoniawebtv.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου