Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο «ΘΕΣΜΟΣ» η «Χ.Α.» και το «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΙΟΥΛΙΟΥ 2019.⁩

Must Read

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλάκος κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ελλάδος Εικόνες.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Το πιο σημαντικό και δυνατό φιλικό, της περιόδου προετοιμασίας, δίνει την Πέμπτη 1...

Με ένα αναλυτικό Δελτίο Τύπου την 18η Ιουνίου 2019  (http://www.thesmosellada.gr/index.php/thesmos-press-pdf-bb/330-deltiotypoyeklogew7ioyliou ) ο ΘΕΣΜΟΣ 

ως κόμμα του Ελληνικού Κράτους,αιτιολόγησε τους λόγους για τους οποίους δεν λαμβάνει μέρος στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίουενώ ακόμη ήταν ανοιχτά τα ψηφοδέλτια των περιφερειών αλλά και αυτά των Επικρατείας των κομμάτων που λαμβάνουν μέρος σ’ αυτές, τις πρόωρες (και περίεργες) Εθνικές εκλογές που προκηρύχθηκαν από τον αριστερό πρωθυπουργό μετά το αρνητικό και αιφνιδιαστικό, γι’ αυτόν, αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Σε συνέχεια, της ανακοινώσεως αυτής, αρκετά στελέχη μας επικοινώνησαν, με τις υπηρεσίες του κόμματος και προσωπικά με τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Αντωνίου, και προβληματισμένα ρώτησαν το τι να στηρίξουν, η απάντηση που έλαβαν ήταν η εξής: εμείς στον «ΘΕΣΜΟ» εκτός των αναλυτικών θέσεων μας, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον Πατριωτικό Προσανατολισμό μας, καιλέμε ΟΧΙ, σε όσους/ες ψήφισαν υπέρ της Προδοσίας των Πρεσπών, και σε όλους τους άλλους που πριν από αυτούς είχαν δεχθεί σύνθετες ονομασίες όπως αυτή της ΠγΔΜ (θεωρούμε μάλιστα πως ένας πρωθυπουργός ενός Έθνους και μάλιστα του Ιστορικότερου, ποτέ δεν δικαιούται να λέει ό,τι το όνομα θα ξεχαστεί σε 10 χρόνια, πρωθυπουργοί δεν κάνουν τέτοιες δηλώσεις, καθώς, ή ανιστόρητοι είναι ή εγκατεστημένοι από αλλότρια προς την Ελλάδα συμφέρονταόσοι κάνουν τέτοιες δηλώσεις είτε αγνοούν, είτε εσκεμμένα εξαπατούν !). Λέμε ΟΧΙ σε όσους είπαν πως τις ΠΡΕΣΠΕΣ δεν τις ψήφισαν Προδότες. Λέμε ΟΧΙ σε όσους ψήφισαν Μνημόνια μέτρα κ’ σταθμά και Πτώχευσαν την Πατρίδα Ελλάδα. Λέμε ΟΧΙ σε όσους/ες χειροκρότησαν την Ομοφυλοφιλία και βρέθηκαν στις ντροπιαστικές για την υπόσταση του ανθρώπου, εκδηλώσεις της. Αυτά λοιπόν τα κριτήριά μας και δεδομένα, και όχι κάποια άλλα,καλύπτονται  μόνο από ένα κόμμα που λαμβάνει μέρος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, και αυτό έχει όνομα, λέγεται «Χ.Α. –Χρυσή Αυγή», έτσι λοιπόν είπαμε στα στελέχη και στους φίλους μας, να ψηφίσουν σ’ αυτές τις εκλογές την Χρυσή Αυγή, την οποία μάλιστα αναίτια και αντισυνταγματικά έχουν αποκλείσει τα ΜΜΕ.

Σε συνέχεια αυτής της αποφάσεώς μας έγινε την Τρίτη 2 Ιουλίου -και αφού είχαν Εκ του Νόμου κλείσει όλες οι υποψηφιότητες των εκλογικών περιφερειών και αυτές των Επικρατείας– και έγγραφη δήλωση στήριξης προς την Χρυσή Αυγή, την οποία την υπογράφει ο Πρόεδρος του «ΘΕΣΜΟΣ» κος Σπύρος Θ. Αντωνίου, ο οποίος παρευρέθηκε και την κεντρική προεκλογική ομιλία, του Αρχηγού του «Λαϊκού Συνδέσμου της Χ.Α.» κ. Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των στελεχών της.    

Επειδή πρωτίστωςσεβόμαστε τους εαυτούς μας εμείς στον «ΘΕΣΜΟ» και επειδή «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» θεωρούμε ότι πρέπει να απαντήσουμε και σε όσους/ες αναρωτιούνται και ιδιαίτερα σε οσους/ες το είπαν και φωναχτά«για το πόσα κονομήσαμε απ’ το αλισβερίσι αυτό» … 

Ναι λοιπόν, κονομήσαμε πολλά και αυτά έχουν συγκεκριμένο πρόσημο και αξία, και ονομάζονται: φιλία, σεβασμός, εκτίμηση, αγκαλιές και χαμόγελο !

Να λύσουμε και μια άλλη ενδεχόμενη απορία των Ελλήνων Ψηφοφόρων, για να τα κονομήσει όλα αυτά ο «ΘΕΣΜΟΣ» δεν πήγε με άδεια χέρια, ο κύριος Σπύρος Αντωνίου έδωσε στον κύριο Νικόλαο Μιχαλολιάκομια εικόνα της Παναγιάς μας, αυτή του «Άξιον Εστί», και ευχήθηκε και χειρόγραφα «Είθε η Παναγία» να βοηθήσει τους Έλληνες !   

Έτσι για να λύνονται όλες οι απορίες και να μπαίνουν τα πράγματα σε τάξη !

Μετά τιμής

Για το πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ»

Το Γραφείο Τύπου 

Ελλάς, Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλάκος κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ελλάδος Εικόνες.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Το πιο σημαντικό και δυνατό φιλικό, της περιόδου προετοιμασίας, δίνει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και ώρα: 16:30,...

Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΪΔΑΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10

Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΪΔΑΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10

Πολιτική εκπομπή «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τον Κώστα Κιλτίδη στο EURO CHANNEL

Κάθε Παρασκευή, στις 10 εως τις 12 το βράδυ ο πρώην βουλευτής – υφυπουργός Κωνσταντίνος Κιλτίδης θα...

Πα(τάτ)ωσε η βελγική οικονομία: Τρώτε περισσότερες πατάτες ζητά η κυβέρνηση!

Λόγω κορωνοϊού η βελγική βιομηχανία πατάτας παροτρύνει τους πολίτες να καταναλώνουν περισσότερες ποσότητες για να βγει ο κλάδος από την κρίση....
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία