Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ

Must Read

 Συνάντηση ανταλλαγής απόψεων και συνεργασίας ενόψει της καλύτερης δυνατής παρουσίας της ΝΔ κατά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε σε τοπικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς

κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου της Μ. Παπαδόπουλου και τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων Bουλευτών που έχουν συμπεριληφθεί στο ψηφοφέλτιο του κόμματος για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Στην εποικοδομητική αυτή σύσκεψη (που συμμετείχαν αλφαβητικά η σειρά όπως έχει το ψηφοδέλτιο οι κ.κ. Ανανιάδου Αναστασία – Νατάσα Δικηγόρος & Πρόεδρος Δ. Συμβουλίου Κιλκίς, Γεωργαντάς Γεώργιος – νυν Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, Κιλτίδης Κων/νος – πρ.υφυπουργός, Ξοπλίδου Αμαλία – υποδιευθύντρια Τραπέζης Πειραιώς/κατάστημα Κιλκίς, Σαχπεκίδης Νικόλαος – Ιατρός) ετέθησαν επί τάπητος θέματα οργάνωσης που αφορούν την πορεία μέχρι την Κυριακή των εθνικών εκλογών τόσο για το κόμμα το οποίο εκπροσωπεί για το νομό η ΝΟΔΕ όσο και για τους υποψηφίους Βουλευτές και την δική τους προσωπική εικόνα κατά την προεκλογική εκστρατεία.

Στη συνάντηση έγινε λόγος για την κεντρική εκδήλωση της ΝΟΔΕ με την παρουσία όλων των υποψηφίων, ο προγραμματισμός ώστε να επισκεφθεί το Κιλκίς και ο Πρόεδρος της ΝΔ και αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τις επόμενες ημέρες καθώς επίσης και το ζήτημα της στελέχωσης όλων των εκλογικών τμημάτων με εκλογικούς αντιπροσώπους της ΝΔ.

Oπως συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι αποτελεί την βάση πάνω στην οποία η ΝΔ σε τοπικό επίπεδο θα κινηθεί από εδώ και στο εξής με στόχο την νίκη και την επιτυχία του κόμματος ώστε στις 7 Ιουλίου να γίνει πράξη όπως και στο σύνολο της επικράτειας αλλά και στο Κιλκίς η πολιτική αλλαγή με ισχυρή και αυτοδύναμη ΝΔ.

Γνωστοποιήθηκε ακόμη ότι εντός της άλλης εβδομάδας θα λειτουργήσει και το εκλογικό κέντρο του κόμματος στο Κιλκίς το οποίο θα βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Κ.Γαβριηλίδη όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να βρει πλούσιο υλικό και να ενημερωθεί πλήρως για την κυβερνητική πρόταση της ΝΔ.

Από πλευράς ΝΟΔΕ παρέστησαν, πέραν του Προέδρουτα μέλη της οργάνωσης κ.κ. Στέργιος Καβαδόπουλος, Λάζαρος Κοζάρης, Αθανάσιος Τατάρογλου, Νικόλαος Αβραμίδης που είναι ταυτόχρονα και μέλη της Επιτροπής εκλογικού αγώνα, οι κ.κ. Ιωάννης Χατζηαποστόλου και Κων/νος Τσαβδαρίδης μέληςτης επιτροπής αυτής ενώ στην συνάντηση έδωσε το παρών και ο κ. Ανδρέας Τρεντζίδης ως υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας ο οποίος έχει επιφορτισθεί με την αρμοδιότητα αυτή από την κεντρική Διοίκηση του κόμματος για ολόκληρη την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία