Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ

Must Read

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://youtu.be/JV7z5r5iHkc

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (10 ΦΩΤΟ)

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Χέρσο Κιλκίς. Η φωτιά ξέσπασε εντός...

Εσείς δεν έχετε 10 ευρώ να βάλετε βενζίνα στο αυτοκίνητο για να πάτε στην δουλειά σας και ο πρώην Αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ., τ. Υπουργός Άμυνας  «γνωστός πλαστογράφος» ο κύριος Πάνος Καμμένος

βάζει 5.500 Λίτρα Diesel (ήτοι 7.000 ΕΥΡΩ περίπου, η τιμή-κόστος εφόσον δεν τα βάζει λαθραία) σε κάθε γέμισμα ντεπόζιτων του  ΝΕΟΥ του σκάφους  «motor yacht Plan D.» ένα 23μετρο FERRETTI με 2 μηχανές 1.550 αλόγων εκάστη Γερμανικής κατασκευής παρακαλώ (όπως τα  υποβρύχια με τις Μίζες) MAN τύπου V12 1550/CRM αγορασμένο με εκατομμύρια ευρώ αγνώστου  προέλευσης για τα οποία κανένας Οικονομικός Εισαγγελέας στην Ελλάδα δεν θέλει να μάθει που και πως βρήκε τα χρήματα ο Πάνος Καμμένος.

Βλέπει η Οικονομική Αστυνομία την κατάντια των Οικονομικών    Εισαγγελέων και δεν κοντεύει τον βρώμικο Πάνο Καμμένο για να βγάλει το  φίδι από την τρύπα….Την Γιαγιά όμως ξέρανε να την συλλάβουν.

Φημολογείται ότι το σκάφος αγοράστηκε από γνωστό Τούρκο  επιχειρηματία που πτώχευσε πρόσφατα ένεκα σκληρής Κυβερνητικής στάσης της Τουρκίας του Σουλτάνου προς τους  Γκιουλενιστές, όπου πιθανότατα να είναι ένας από αυτούς.

Άγνωστο πως του έδωσε τα εκατομμύρια για να αγοράσει το ΝΈΟ πολυτελές σκάφος του ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, εάν του έδωσε τα χρήματα μετρητά στην Βαλίτσα σε γνωστό Μπαρ της παραλιακής ANANAS TIKI PROJECT ή του τα έστειλε στην Τουρκία με κανέναν Διπλωματικό Σάκο όπως αυτούς τους Διπλωματικούς Σάκους που χρησιμοποίησε ο κύριος Πάνος Καμμένος για την αγορά ακινήτου στην Γαλλική Ριβιέρα.                                              

Σε κάθε περίπτωση μένει να μάθουμε με πόσα εκατομμύρια και με ποιο πλήρωσε το νέο του σκάφος ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

Μέχρι τότε Έλληνες μην ξεχνάτε να πληρώνεται την Εφορία μιας και παριστάνεται όλοι τους έξυπνους για να μην σας πει κανένας ότι  είσαστε και κορόιδα.    

ΕΛΛΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββας π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ε.Υ.Π.

https://www.edocr.com/v/rr8demm5/eahatzisavvas/ELLHNES-3YPNATE

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://youtu.be/JV7z5r5iHkc

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (10 ΦΩΤΟ)

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Χέρσο Κιλκίς. Η φωτιά ξέσπασε εντός του οικισμού και σε συνδυασμό...

Νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα για την όμορφη πρώην λιμενικό Κατερίνα Πλακίδα στο «Millennium» στην πλατεία του Αγίου Θωμά! «Γκρέμισε» τα social media με την ανάρτηση!...

Η πρώην λιμενικός γνωστή σε όλους μας, Κατερίνα Πλακίδα, δραστηριοποιείται πλέον στη γειτονιά μας και πιο συγκεκριμένα...

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών με τη συμμετοχή αστυνομικών

 Σε εξέλιξη βρισκόταν έως και αργά τη νύχτα της Πέμπτης μεγάλη επιχείρηση του τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία