Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρώτη φορά Νο1 του ταμπλό σε 500άρι τουρνουά ATP

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Λίγες ώρες πριν μπει στη μάχη του τουρνουά του Queen’s στο Λονδίνο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για όλα στην ιστοσελίδα της ATP.

«Θα ήθελα πολύ να δω τον εαυτό μου να αγωνίζεται στην O2 Arena τον Νοέμβριο», είπε αρχικά ο Έλληνας τενίστας, που βρίσκεται στο Νο 5 της σχετικής λίστας και είναι από τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση, καθώς περνούν οι οκτώ πρώτοι.

Για την ώρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικεντρώνεται στο τουρνουά του Queen’s, που ξεκινάει σήμερα. Το πρώτο του φετινό ματς στο χορτάρι, πάντως, δεν ήταν επιτυχημένο, καθώς ηττήθηκε στην Ολλανδία από τον Χιλιανό Ν. Τζάρι. «Δεν έχω δείξει τίποτα στο γρασίδι ακόμα κατά τη γνώμη μου. Όταν αλλάζεις συνεχώς επιφάνειες, μπορεί να γίνει επικίνδυνο και πρέπει να προσαρμόζεσαι γρήγορα. Είχα μόλις έναν αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσαρμοστώ σε μια επιφάνεια που δεν είχα παίξει εδώ και έναν χρόνο».

Ο πρώτος του αντίπαλος στο Λονδίνο θα είναι ο Βρετανός Κάιλ Έντμουντ, με τον αγώνα να διεξάγεται αύριο, Τρίτη. «Νομίζω πως είμαστε στην ίδια μοίρα. Ούτε εκείνος έχει δώσει αγώνες, οπότε θα κριθεί στις πιο σωστές αποφάσεις και στα επίπεδα συγκέντρωσης. Όλα συμβαίνουν γρήγορα στο γρασίδι», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του επικεφαλής του ταμπλό σε 500άρι τουρνουά. «Δεν κοιτάζω τα ταμπλό για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω ποιοι βρίσκονται στο ταμπλό μου. Δεν ξέρω ποιος είναι στο Νο 2. Απλά παίζω. Πρέπει να παίξω. Δεν πρέπει να σκέφτομαι αν είμαι στο Νο 1 ή στο Νο 2. Αυτό πιθανότατα σημαίνει κάτι για τους υπόλοιπους, όταν παίζουν εναντίον σου, αλλά αν το σκεφτώ περισσότερο θα σκεφτώ πως όλοι περιμένουν ότι είμαι το φαβορί και αυτό θα με κάνει κάπως πιο τεμπέλη, θα περιμένω να έρθουν όλα ευκολότερα. Πρέπει να παίξω όπως παίζω όλο αυτό τον καιρό, χωρίς να σκέφτομαι τις λεπτομέρειες. Ελπίζω να αφήσω καλές αναμνήσεις και μεγάλες στιγμές σε αυτή την επιφάνεια», είπε.

Ο Στέφανος θα κάνει την πρεμιέρα του στο Queen’s αύριο και αυτό είναι το τελευταία του επίσημο τουρνουά πριν από το φημισμένο γκραν σλαμ του Γουίμπλεντον, που ξεκινά την 1η Ιουλίου. Θα παίξει, πάντως, και στο τουρνουά επίδειξης The Boodles, που διεξάγεται από τις 26 έως τις 29 Ιουνίου.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία