Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ MAKEDONIAWEBTV.GR

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Κυρία Σαββίδη καλησπέρα σας. Καλώς ορίσατε στο makedoniawebtv.gr


Καλησπέρα και σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να με γνωρίσουν οι αναγνώστες σας.


Κυρία Σαββίδη , πείτε μας λίγα λόγια για εσάς.  Γιατί αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά και να είστε υποψήφια  σύμβουλος Κοινότητας Κιλκίς με το συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ με υποψήφιο δήμαρχο τον Παύλο Τονικίδη;


Έχω γεννηθεί στην Σάντα της Γεωργίας. Το 1993 ήρθα στην Ελλάδα και διαμένω στον νομό Κιλκίς από το 2003. Έχω έναν γιό που είναι στην πολύ ενδιαφέρουσα εφηβική ηλικία και προσπαθώ να τον μεγαλώνω με τα πρότυπα και ιδανικά που μεγάλωσαν και εμένα οι γονείς μου. Έχω σπουδές οικονομίας και διοίκησης και διατέλεσα επί σειρά ετών,πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ «Ατρόμητοι» Σάντας- Παντελεήμονα. Είμαι μέλος του συλλόγου γυναικών και ασχολούμαι με τα κοινά πάνω από μία δεκαετία. Επειδή η ψήφος μας είναι η απόδειξη της δημοκρατίας πιστεύω ακράδαντα, σαν Ειρήνη, ότι πλέον η έκφραση «ψηφίζω γιατί έχω υποχρέωση» έχει εξαλειφθεί. Σε αυτές τις εκλογές το Κιλκίς «ψηφίζει τους ικανούς»


Ποια θεωρείτε ότι είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που υπάρχουν στον δήμο Κιλκίς;


Το σημαντικότερο από όλα τα προβλήματα του Δήμου Κιλκίς είναι η τεράστια

έκταση του ίδιου του Δήμου.

Από τα χωριά των Κρουσσίων μέχρι τα χωριά του Γαλλικού, Σάντας αλλά και Αγιονερίου, υπάρχουν ιδιαιτερότητες και προβλήματα που χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης.

Η ανεργία που μαστίζει τον νομό είναι τραγική, η ιδιωτική πρωτοβουλία από μόνη της δεν αρκεί, χρειάζεται το κράτος ή έστω τον Δήμο βοηθό και συμπαραστάτη.

Η ασφάλεια των πολιτών αλλά και η καθαριότητα είναι επίσης πολύ σημαντικά θέματα. Το πιο ευαίσθητο από όλα είναι το θέμα της ασφαλούς στέγασης και μετακίνησης μαθητών.


Για ποιον λόγο ένας δημότης του Κιλκίς να επιλέξει τον συνδυασμό του Παύλου Τονικίδη;


Ο Παύλος ο Τονικίδης είναι ένας δραστήριος άνθρωπος που ξέρει την αγορά. Έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα υπερκομματική και έχει μείνει εκτός αντιπαράθεσης μεταξύ κομματικών στελεχών. Ο Δημότης θα ψηφίσει Παύλο Τονικιδη γιατί έχει εμπιστοσύνη στην αμφίδρομη επικοινωνία και κατανόηση που είχε τόσα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά.


Για ποιον λόγο να σας ψηφίσει κάποιος κυρία Σαββίδη; Τι σας κάνει να ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους υποψήφιους;


Μα είπα και παραπάνω ότι έχει φτιαχτεί μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι το ζητούμενο να ξεχωρίσω από τους συνυποψηφίους μου αλλά να ταιριάξω μαζί τους και να μπορέσω να προσφέρω στους συνδημότες μου αυτό που και εγώ θα ήθελα να μου προσφέρει η εκάστοτε δημοτική Αρχή.


Σε περίπτωση που εκλεγείτε, σε ποιους τομείς θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας;


Σε περίπτωση που εκλεγώ θα πρέπει να βοηθήσω από όποιο πόστο μου ζητηθεί, χωρίς ιδιοτελείς στόχους και κίνητρα. Όποτε δεν υπάρχει προτίμηση αλλά καλή διάθεση για εργασία όπου χρειαστεί.


 Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί ο Παύλος Τονικίδης δήμαρχος, αλλά εσείς εκλεγείτε σύμβουλος Κοινότητας Κιλκίς. Θα συνεργαστείτε με αυτόν που θα εκλεγεί δήμαρχος; Ποια τα κριτήρια που θα θέσετε;


Δεν είναι εύκολο να απαντήσω σε μια υποθετική ερώτηση τέτοια γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι θα είναι νικητής και θα είναι ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς. Η διάθεση για συνεργασία όμως παραμένει γιατί πάνω από όλα είναι οι ανάγκες των πολιτών και όχι οι προσωπικές διενέξεις.


Ευχαριστώ πολύ κυρία Σαββίδη για την συνέντευξη που μου παραχωρήσατε. Σας εύχομαι καλή επιτυχία


ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία