ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΑΝΝΑ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Κατάγομαι και διαμένω  στην Ηρωική πόλη της Νάουσας Ημαθίας, στην καρδιά της Μακεδονίας μας.

Γεννήθηκα το 1985.

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο του εμπορίου ως Ελεύθερη Επαγγελματίας.


Η ενασχόληση μου με  τα κοινά ξεκίνησε, ως μέλος, στην Αστική μη κερδοκοπική εταιρεία ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ,  ''Mom in action'', που έχει ως σκοπό την υλική υποστήριξη παιδιών και οικογενειών τους, καθώς και την στήριξη με κάθε τρόπο ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Συμμετείχα από την πρώτη στιγμή στην διοργάνωση των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία μας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των συμπατριωτών μου που τα ξεκίνησαν.

Είμαι Ιδρυτικό μέλος του κινήματος ''Ανένδοτος αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία'' όπως και Ιδρυτικό μέλος της ''Ελληνικής Πολιτικής Συνείδησης'' (Ε.ΠΟ.Σ.) του Πολιτικού φορέα που γεννηθηκε μέσα από το κίνημα των συλλαλητηρίων.

Δεν έχω εμπλακεί σε κανένα πολιτικό κόμμα όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η απόφαση μου για την ενασχόληση με τα κοινά, σε επίπεδο πολιτικής, είναι διότι θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συσπειρωθούν οι δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις ώστε να ανατραπεί το ξεπούλημα της χώρας, να σταματήσει η ''αιμοραγία'', με τον ξεριζωμό της νεολαίας, και να ελευθερωθεί η πατρίδα μας από την οικονομική κατοχή που μας έχουν επιβάλει.

Συμμετέχω στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο ''Άρμα Συνεργασίας – Για την Ευρώπη των Εθνών – Γιάννης Δημαράς'', μέσω της Ε.ΠΟ.Σ. , μετά από την συνεργασία που επετεύχθη με άλλα δύο κόμματα, το Άρμα Πολιτών και το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα.
#Άρμα_Συνεργασίας_ευρωεκλογές2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου