Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ: Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

                                               

Δήλωση Προέδρου ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς 

Η ΝΔ κατήγαγε περιφανή νίκη στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών, των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Το γαλάζιο χρώμα της παράταξής μας απλώθηκε παντού σε όλη την Ελλάδα στις ευρωεκλογές. Η ΝΔ έκανε τη μεγάλη ποιοτική διαφορά και στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Στη συντριπτική τους πλειονότητα οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τη χώρα μετά τη μεταπολίτευση και εμπιστεύθηκαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί γνωρίζουν ότι είναι η μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια, την ανάπτυξη και την ευημερία της Πατρίδας μας σε ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό ευρωπαϊκό περιβάλλον. Άλλωστε δεν πρέπει ποτέ να λησμονούμε ότι η παράταξή μας δικαιώθηκε ιστορικά στο διάβα του χρόνου καθώς αυτή άνοιξε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και την ενέταξε στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Στις περιφερειακές εκλογές οι νεοδημοκράτες και οι φίλοι του κόμματός μας έπραξαν αυτονόητα το καθήκον τους. Ανέβασαν ψηλά την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εκλέγοντας από την πρώτη Κυριακή τους περιφερειακούς συμβούλους που συμμετείχαν στο συνδυασμό της ‘’Αλληλεγγύης’’. Στο Δήμο Κιλκίς η παράταξή μας βγήκε Μπροστά εκλέγοντας πρώτο το Δημήτρη Κυριακίδη, τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς με τη στήριξη της ΝΔ, επιβραβεύοντας την επιλογή του κόμματός μας, παρά τη συμμετοχή στελεχών μας σε αντίπαλα ψηφοδέλτια. Την Κυριακή 2 Ιουνίου καλούμε όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ και τα στελέχη μας να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα στην κάλπη και να στηρίξουν με δύναμη το Δημήτρη Κυριακίδη ώστε με την επικείμενη άνοδο της ΝΔ στην κυβέρνηση να έχουμε νεοδημοκράτη Δήμαρχο ισχυροποιώντας το Δήμο Κιλκίς. Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Σιωνίδη για την εκλογή του ως νέου Δημάρχου στο Δήμο Παιονίας. Ευχαριστούμε, τέλος, όλα τα στελέχη μας, τους εκλογικούς αντιπροσώπους για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν στην Νομαρχιακή Οργάνωση του κόμματός μας.

Η μεγάλη πολιτική αλλαγή στον τόπο μας έρχεται στις 7 Ιουλίου. Όλοι μαζί και πάλι θα ξαναβάψουμε γαλάζια την Ελλάδα μας!        

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία