Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΑ ΚΡΟΥΣΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Με τα Ριζανά, τα Θεοδόσια, το Ίσωμα, το Ελληνικό, το Αναβρυτό και την Επτάλοφο συνεχίστηκε η άνοδος της Ενωτικής Δύναμης στα Κρούσσια.

Οι κάτοικοι, μεγάλης ηλικίας οι περισσότεροι και οι νεότεροι με χαραγμένα τα πρόσωπα από τη δουλειά στον ορεινό όγκο, υποδέχτηκαν με χαμόγελο κι ελπίδα ζωγραφισμένη στα χείλη τους τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.
Επειδή τον εμπιστεύονται γιατί όλα τα χρόνια που ήταν σε θέσεις ευθύνης ήταν δίπλα τους του μίλησαν με τη γλώσσα της καρδιάς και του έδωσαν τη στήριξή τους. Τα θέματα βασικά που συζητήθηκαν πέρα της καθημερινότητας ήταν η στήριξη των υλοτόμων των Κρουσσών, προβλήματα ύδρευσης και η επικοινωνία με τους άλλους οικισμούς, καθώς και θέματα ασφάλειας και υγείας.
Χωρίς ξύλινο λόγο και τρόπους ομιλίας άλλων δεκαετιών, αλλά ανάμεσα στον κόσμο, επικοινώνησε ο Δημήτρης Τσαντάκης το πρόγραμμά του, το οποίο τους ικανοποίησε γιατί ξέρουν καλά ότι αυτό που λέει ο Τσαντάκης το κάνει. 
Στην Επτάλοφο ανάμεσα σε πλήθος κατοίκων, δεσμεύτηκε πέραν των άνω για την αισθητική αναβάθμιση της κεντρικής οδού, την κατασκευή μνημείου – τοπόσημου του Ποντιακού Ελληνισμού και της Γενοκτονίας και την αναζωογόνηση της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου