ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΤΣΙΜΠΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

                                       
Αγαπητοί φίλοι,συνδημότες. Λίγες μέρες απομένουν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η επιλογή των ανθρώπων που θα διαχειριστούν από την επόμενη ημέρα ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μας είναι πλέον στην δική σας κρίση και στα δικά σας χέρια. 

Σαν πληθώρα υποψηφίων κάναμε ότι μπορούσαμε για να σας ενημερώσουμε σε βαθμό που αντιμετωπίστηκε ακόμα και από μας τους ίδιους με χιούμορ. 
Το χιούμορ ,εντυπωσιακό εφόδιο ώριμης διάκρισης και αντιμετώπισης θεμάτων ως μέτρο σοβαρότητας, οφείλει να αποχωρεί όταν έρχεται η ώρα των πραγματικά κρίσιμων επιλογών. 
Των καλύτερων δυνατών επιλογών ,διακρίνοντας μεταξύ σοβαρού και σοβαροφανούς, οραματιστή και αιθεροβάμωνος, ρεαλιστή και μηδενιστή , προσεκτικού και διστακτικού, λεπτομερούς και κωλυσιεργού, ενθουσιώδους και πρόχειρου. 
Οι γραμμές είναι λεπτές σε όλες τις επιμέρειες. 
Είναι και τα εχέγγυα ταυτόχρονα για όλα αυτά που απαιτούνται να καταβληθούν από το σχήμα που θα προκύψει την επόμενη των εκλογών. 
Ακούσαμε πολλά, διαφημηστήκαμε και δυσφημηθήκαμε, κρατήσαμε ορθή στάση ή παρασυρθήκαμε από την ένταση των ημερών, ενημερώσαμε, καταστρωσαμε σχέδια ,αφουγκραστήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις, ονειρευτήκαμε και λυπηθήκαμε. Όλα αυτά είναι τα Προεόρτια της Δημοκρατίας .
Η Γιορτή είναι την επόμενη Κυριακή. 
Εκεί που ο κόσμος του Κιλκίς καλείται να αποφασίσει. 
Συμμετέχοντας στις εκλογές ως υποψήφιος της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς ήδη αποφάσισα να θέσω τις δυνάμεις μου στην υπηρεσία της μεγαλύτερης προσωπικής μου αξίας, τον άνθρωπο χωρίς διακρίσεις , χωρίς εξαιρέσεις, σε ένα ακόμα τομέα πέραν από αυτό που ορίζει ο επαγγελματικός μου προσδιορισμός. Επιπλέον αποφάσισα να συνταχθώ με ανθρώπους που με έπεισαν πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινές συνιστώσες. 
Στις επικείμενες εκλογές, ζητούμε την υποστήριξή σας κοιτώντας σας ευθέως διότι γνωρίζουμε πως να υλοποιήσουμε το όραμα της προόδου με βάση τον ρεαλιστικό σχεδιασμό του εφικτού. 
Γνωρίζουμε πως να πετυχαίνουμε εκεί που οι συνθήκες είναι δύσκολες.
Διαθέτουμε μονάδες με εμπειρία και δοκιμασμένες στα πεδία των προσωπικών και συλλογικών μαχών. Γνωρίζουμε πως να βγαίνουμε ένα βήμα μπροστά, έλκοντας τις δυστοκίες της καθημερινότητας, ένα ακόμα βήμα προς την βελτίωση. 
Και το γνωρίζουμε, όχι γιατί είμαστε τεχνοκράτες. Το γνωρίζουμε εξ' επιλογής και ως βίωμα . Ζούμε, κινούμαστε, υποφέρουμε, εξελισσόμαστε, πετυχαίνουμε και προσφέρουμε και απολαμβάνουμε την ζωή στην κοινότητα ,καθημερινά, μαζί.
ΜΑΖΙ θα προχωρήσουμε και στο αυτοδιοικητικό μέλλον του Κιλκίς και των χωριών του . 
Μαζί με τον πολίτη θα γιορτάσουμε τις προσεχείς Κυριακές την νίκη του συνδυασμού μας, μαζί και για τα επόμενα χρόνια θα γιορτάζουμε τα επινίκεια. 
Γιατί δεν θεωρούμε πως είμαστε κάτι ξεχωριστό ,είμαστε όμως κάτι σπουδαίο: κομμάτι προερχόμενο από την καθημερινότητα του Κιλκίς. 
Ειμαστε εδώ , θα είμαστε εδώ. 


Τσιτσιμπής Κ. Ιωάννης 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, 
υποψήφιος Δήμαρχος, Δ.Τσαντακης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου