Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ ΣΤΟ MAKEDONIAWEBTV.GR

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

                                                  

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας;


Τον Μάιο καλώς εχόντων των πραγμάτων ξεκινάμε πρόβες με την «Μαρία Πενταγιώτισσα» του Μποστ που θα περιοδεύσουμε σε όλη την Ελλάδα. Εκτός από το ότι ήταν ένα όνειρο. Μου να συμμετέχω σ ένα από τα έργα του Μποστ καθότι τον θεωρώ τρομερό συγγραφέα-καθαρή κωμωδία και σάτιρα υψηλής αισθητικής, και πάντα διαχρονικός,θα έχω τη χαρά να παίξω με ανθρώπους που θαυμάζω όπως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης,ο Μελέτης Ηλίας,ο Δημήτρης Μαυρόπουλος,η Ελένη Καστάνη κ.α.

Άρα τα άμεσα σχέδια μου είναι η υπέροχη αυτή δουλειά..από τον χειμώνα πάλι θέατρο αλλά δυστυχώς ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτό.

Στην Παράσταση Ουρανία έχουμε δει ένα τέλος που δεν έχει happy end είναι πραγματική ιστορία;


Όχι δεν είναι πραγματική ιστορία. Φαίνεται πραγματική γιατί όλοι έχουμε μέσα μας στοιχεία της Ουρανίας και γιατί έχει γραφτεί με έναν αριστουργηματικό τρόπο από τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Έχει κοινά με αληθινές ιστορίες που έχουμε ακούσει για μοναχικά κορίτσια αλλά όχι δεν είναι αληθινή ιστορία

θεωρείται ότι οι γονείς του σήμερα νοιάζονται περισσότερο για τα παιδιά τους;


Είναι πολύ γενική ερώτηση για να μπορώ να απαντήσω απ τη στιγμή που δεν ζω στα σπίτια όλων των ανθρώπων. Παρόλα αυτά παρατηρώ μεγάλη απομόνωση στους νέους της εποχής μας και τρομερή ανάγκη για αναγνώριση και αγάπη όποτε ίσως κάτι πάει στραβά. Ελπίζω να βρουν όλη την δύναμη να επικοινωνήσουν και χωρίς να ταΐζουν το «εγώ» τους να γίνουν άνθρωποι δημιουργικοί,ανοιχτόμυαλοι και δυνατοί. Είχα την χαρά να μεγαλώσω με υπέροχους ανθρώπους και να μάθω από μικρή την έννοια και την σημαντικότητα της επικοινωνίας που το θεωρώ σπουδαίο αγαθό για την εξέλιξη μας όποτε μεγάλωσα όμορφα και δεν είχα ποτέ παράπονο από τους ανθρώπους που με ανέθρεψαν.

Οι έφηβες πρέπει να επισκέπτονται ψυχολόγο όταν βλέπουν τέτοια πράγματα;


Δεν καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείται «τέτοια πράγματα» ωστόσο θεωρώ πως ένας άνθρωπος πρέπει να επισκέπτεται ειδικούς όταν νιώθει ότι η κατάσταση που βιώνει είναι εκτός ελέγχου και υπάρχουν πράγματα που τον απασχολούν και δεν μπορεί να τα λύσει μόνος του. Κάθε άλλο παρά ντροπή είναι να παίρνουμε συμβουλές από ανθρώπους που έχουν εκπαιδευτεί στο να γιατρεύουν πληγές όποτε ναι,θεωρώ πως είναι μια καλή λύση για κάποιον που μια δεδομένη στιγμή νιώθει αδύναμος.


Ένα όνειρο σας που δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμη;


πολλά. Κάθε πρωί που ξυπνάω έχω κι ένα νέο όνειρο όποτε νομίζω δεν εξαντλούνται ποτέ και δεν μπορώ να τα απαριθμήσω ποτέ. Ένα από αυτά που μου έρχονται τώρα στο μυαλό είναι να συμμετάσχω σε μια ωραία ταινία κινηματογραφική.

Πως φαντάζεστε τον εαυτό σας σε μερικά χρόνια;

Υγιή. Χαρούμενο. Εξελιγμένο . Δημιουργικό. Με φίλους και ανθρώπους που αγαπάω. Αν έχω αυτά θα είμαι σίγουρα ευτυχισμένη και μ αρέσει να με φαντάζομαι ευτυχισμένη.

Θα μένατε για πάντα εξωτερικό για μια καριέρα εκεί πέρα;

Δύσκολα. Αγαπώ το φως της χώρας μας,αγαπώ τις γειτονιές τις χώρας μας,αγαπώ τα νησιά της χώρας μας,λατρεύω τα μέρη που υπάρχουν στην Ελλάδα καθώς και τους φίλους μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω μακρυά από αυτούς και την γιαγιά μου άρα Χαχα για πάντα εδώ!

Τι είναι αυτό που σας φοβίζει; 

Η μοναξιά. Και η αδικία. Το πρώτο γιατί φαντάζομαι είναι άσχημο συναίσθημα να νιώθεις μόνος και να μην μπορείς να μοιραστείς τα ωραία και τα άσχημα. Το δεύτερο γιατί δεν ξέρω πως να το χειριστώ όταν συμβαίνει και πνίγομαι.

Υπήρχε ρόλος που τον κάνατε από ανάγκη;

Όχι. Και μου εύχομαι να μην υπάρξει. Μέχρι στιγμής έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που θαυμάζω πολύ και αγαπώ πολύ! Ελπίζω να έχω πάντα αυτή την τύχη!

Τι σας κάνει ευτυχισμένη;

Ένα χαμόγελο. Ένα φιλί. Μια αγκαλιά. Ένα «Σαγαπάω». Μια έκπληξη. Ένα ταξίδι. Η μουσική. Το θέατρο. Οι άνθρωποι. 

Επιμέλεια συνέντευξης: Αναστασία Σιαμέτη

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία