Καταδίκη της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος της Καλλισθένης Πάκα

                                        

Ξημερώματα 23 Απριλίου του 2019 άγνωστοι προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό της κας Καλλισθένης Πάκα, το οποίο ήταν στην πυλωτή της, σκίζοντας τα λάστιχα και γράφοντας στο αμάξωμά του με σπρέυ «Ν.Δ.». Η κα Καλλισθένη Πάκα είναι στελέχος της Νέας Δημοκρατίας, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς και υποψήφια δημοτική συμβούλος με τον ανεξάρτητο Δημοτικό συνδυασμό Ενωτική Δύναμη Κιλκίς.

Καταδικάζουμε ενέργειες εκφοβισμού και τρομοκρατίας που μόνο στόχο έχουν να δημιουργήσουν κλίμα πόλωσης και να ταράξουν το αίσθημα ασφάλειας της κοινωνίας μας σε περιόδους ειρήνης και δημοκρατικών αυτοδιοικητικών εκλογών. Είναι απαράδεκτο και ντροπιαστικό το γεγονός αυτό να συμβαίνει στη φιλήσυχη πόλη μας.
Ο σημερινός βανδαλισμός του αυτοκινήτου της κας Καλλισθένη Πάκα αποτελεί πρωτοφανή τραμπούκικη-τρομοκρατική ενέργεια που μας πηγαίνει πάνω από 60 χρόνια πίσω και μας παραπέμπει σε σκηνικά που σήμερα συμβαίνουν μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες.
Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι άνθρωποι διέπραξαν αυτήν την εγκληματική ενέργεια τέτοιες ημέρες αλλά φαίνεται ότι σκοτεινοί κύκλοι άγνωστης ταυτότητας υπάρχουν και δρουν στο Κιλκίς εδώ και καιρό που θα πρέπει άμεσα να εντοπιστούν από την Αστυνομία και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πάντοτε και οι ηθικοί αυτουργοί που δυναμιτίζουν το κλίμα και οπλίζουν το χέρι κακοποιών στοιχείων. Η μικρή κοινωνία του Δήμου μας όπου όλοι γνωριζόμαστε και η εδραιωμένη δημοκρατία στη χώρα μας δεν είναι δυνατόν να ανεχθούν τέτοιες νοσηρές καταστάσεις.
Οι επιθέσεις στο πρόσωπό της κας Καλλισθένης Πάκα μετά την απόφασή της να ενταχθεί στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς από λεκτικές κλιμακώθηκαν τώρα σε πράξεις βίας και καταστροφής περιουσίας της και μάλιστα σε ιδιωτικό χώρο της. Φαίνεται ότι ο φασισμός δεν φωλιάζει σε συγκεκριμένους χώρους. Η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη πρέπει να επαναφέρουν το ήρεμο προεκλογικό κλίμα που υπήρχε και να αποτρέψουν χειρότερες εξελίξεις.
Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Τσαντάκης είμαστε δίπλα στην Καλλισθένη Πάκα η οποία έχει δεχτεί αήθεις επιθέσεις τον τελευταίο καιρό από συγκεκριμένους παράγοντες για την επιλογή της. Το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς καλείται άμεσα να καταδικάσει το γεγονός.
Η αδέσμευτη και ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση δεν πτοείται, δεν τρομοκρατείται. Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά και θα προσπαθήσουμε ψύχραιμα να υπάρχει ήρεμο κλίμα προς τις
εκλογές. Μας ενώνουν το Κιλκίς και τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Δύναμη μας δίνουν οι συμπολίτες μας. Τους αφήνουμε όλους αυτούς φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στη χλεύη τους.
Θα νικήσουμε όλων των ειδών τις προπαγάνδες, το γκρίζο και την οπισθοδρόμηση.

Για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου