ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΔΕ ΝΔ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ Σ. ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ

Οι ευεργετηθέντες έγιναν τιμητές! Συντάχθηκαν δήθεν με την ιδεολογία της ΝΔ, χρησιμοποίησαν την παράταξή μας, εκμεταλλεύθηκαν άγρια τους αγνούςοπαδούς και ψηφοφόρους μας στο νομό Κιλκίς.
Πάνω στις πλάτες και στον αγώνα του απλού κόσμου οι αριβίστες της πολιτικής μας ζωής έγιναν βουλευτές και υπουργοί. Προκάλεσαν, εξόργισαν, μαςπροσέβαλλαν, μας πίκραναν.
Πλήγωσαν τους ανθρώπους μας με τις υποθέσεις σκανδάλων και την αλαζονική τους συμπεριφορά καιαντί να ψελλίσουν μια ταπεινή συγνώμη, έχουν το θράσος να μας κουνούν και το δάχτυλο και ναπετροβολούν σήμερα τη ΝΔ και τον αρχηγό μαςΚυριάκο Μητσοτάκη!
Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Σάββας Τσιτουρίδης και οι ‘’Έλληνες Ριζοσπάστες’’ του θέλουν να επανακάμψουν από την πολιτική τους ερημιά και να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας αλλά ας βρουν κάτι πιο πρωτότυπο. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παράταξη της ΝΔ δεν έχουν κανένα λόγο να ντρέπονται! Ο Σάββας Τσιτουρίδης όμως έχει άπειρους λόγους να  ντρέπεται και θα έπρεπε σεβόμενος το πολιτικό του παρελθόν, που στηρίζεται αποκλειστικά στη ΝΔ, να  είναι πολύ προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς του για το κόμμα που τον εξέθρεψε, τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να έχει  πραγματικό λόγο ύπαρξης στην τοπική αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Δυστυχώς, οι ευεργετούμενοι γίνονται οι ασφαλέστεροι εχθροί μας. Ευτυχώς, οι άνθρωποι της ΝΔ τους έχουν αποβάλλει οριστικά από το σώμα της.   
Οι ύβρεις όμως επιστρέφουν πάντοτε στους υβριστές     

ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου