Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Δέσμευση του Βασίλη Μωυσίδη για στήριξη στο Παπάφειο Ίδρυμα

Must Read

Όταν η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του...

Έφυγε με νέο αεροπλάνο η αποστολή – Πιλότος: «ΠΑΟΚ είσαι»

Μετά την περιπέτεια που βίωσε η αποστολή του ΠΑΟΚ, με την αναβολή της...

                                      

Τα γραφεία του συνδυασμού “ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Μωυσίδη, επισκέφτηκε το Δ.Σ. του Μουσικογυμναστικού Συλλόγου Αποφοίτων Παπαφείου Ορφανοτροφείου “ΜΕΛΙΤΕΥΣ”, θέτοντας επί τάπητος πολυσύνθετα προβλήματα που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία και οργάνωση του ιδρύματος.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που εντοπίστηκε κατά τη συζήτηση, είναι αυτό της αποχής του κρατικού μηχανισμού από τη στήριξη, συνεισφορά και ενίσχυση του ιδρύματος, με αποτέλεσμα την ευρύτερη περιθωριοποίηση του ιδρυτικού του σκοπού και πολιτική αποξένωση του κοινωνικού του έργου.

«Η απαξίωση του ιδρύματος είναι ένα πρόβλημα, το οποίο προέρχεται από την ίδια την ελληνική πολιτεία, από τον κρατικό φορέα, ο οποίος παρουσιάζει έκδηλα σημάδια πολιτικής ολιγωρίας και ελλείμματος πολιτικής βούλησης ως προς τη διαχείριση και οργανωτική λειτουργία, αλλά και αναδιοργάνωση της δομής και του κανονισμού λειτουργίας του», επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Μωυσίδης.

Καθίσταται αναγκαία λοιπόν η επιτάχυνση ενός εποικοδομητικού πολιτικού διαλόγου με τους αρμόδιους φορείς και την επίτευξη μιας συνεργασίας με την πολιτεία και την μέσω αυτών αφύπνιση της πολιτικής βούλησης, αλλά και κοινωνικής συνείδησης, είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθούμε στην επιτυχή υλοποίηση των καταστατικών σκοπών του ιδρύματος και την δυναμική επαναφορά του κοινωνικού χαρακτήρα, προσφέροντας τις κοινωνικές υπηρεσίες του στον σύγχρονο κόσμο για πολλά ακόμα χρόνια, με αυξημένο το δυναμικό των μαθητών του.

«Ως “ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών” δηλώνουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό του ιδρύματος και είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε συντεταγμένα για να συνεχιστεί το έργο του», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Όταν η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, όταν η χώρα...

Έφυγε με νέο αεροπλάνο η αποστολή – Πιλότος: «ΠΑΟΚ είσαι»

Μετά την περιπέτεια που βίωσε η αποστολή του ΠΑΟΚ, με την αναβολή της πτήσης για Κράσνονταρ, και την...

Σιροπιαστή πορτοκαλόπιτα

Υλικά 200 γραμ. γιαούρτι300 ml. καλαμποκέλαιο300 ml. ζάχαρη300 ml. χυμό από πορτοκάλια20 γραμ. μπέικιν...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία