Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήριο σημείωμα του Αθλητικού Συλλόγου Αίαντα Κιλκίς.

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Το Δ.Σ. του Α.Σ Αίας Κιλκίς, οι γονείς των αθλητών και  οι προπονητές, ευχαριστούν  την κυρία  Νικολαΐδου Άννα πολίτικο μηχανικό και υποψήφια δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό Ενωτική Δύναμη Κιλκίς – Υποψήφιος Δήμαρχος Τσαντάκης Δημήτριος, για την αμέριστη βοήθεια που προσέφερε προς το τμήμα Τζούντο του συλλόγου μας. Με σκοπό να  συμμετάσχει με δύο αθλητές του στο  Διεθνές Τουρνουά Judo στο Beverwijk της Ολλανδίας για Άτομα με Αναπηρία.

Όλα αυτά βέβαια θα ήταν αδύνατα να πραγματοποιηθούν χωρίς την καθοριστική βοήθεια της κυρίας Νικολαΐδου η οποία μας έλυσε το καταλυτικό θέμα του οικονομικού και την ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ευαισθητοποίηση και ανταπόκριση της έτσι ώστε να βρεθούν οι χορηγοί για την κάλυψη τον εξόδων της αποστολής.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ο σύλλογος μας συμμετείχε  με δυο αθλητές, τους Τριανταφυλλίδη Μανώλη και Κατσαρώνα Θανάση, μαζί με τον προπονητή του τμήματος Judo, Καδίκα Θανάση  και τον συνεργάτη του συλλόγου μας και προπονητή Judo για Άτομα με Αναπηρία  Βάραγκα Τάσο, σε  Διεθνές Τουρνουά Judo στο Beverwijk της Ολλανδίας για Άτομα με Αναπηρία. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι παγκόσμιοι αγώνες τζούντο για άτομα με αναπηρίες όλων των τύπων (περιπτώσεων που υπάγονται και στις κατηγορίες των Παρολυμπιακών αλλά και στα Special Olympics ) που διοργανώνονται από την Παγκόσμια Ένωση Τζούντο για Άτομα με αναπηρία, (SNJU) η οποία λειτουργεί σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τζούντο(IJF) αλλά και την Special Olympics International .

Το γεγονός πως είναι πρώτη φορά που συμμετειχαν αθλητές από την Ελλάδα, δίνει ακόμα μεγαλύτερη χαρά γιατί είναι μια επιτυχία όχι μόνο για το σύλλογο μας αλλά και για τον τόπο μας , το Κιλκις. 

Οι αθλητές του συλλόγου μας συμμετείχαν σε δυο ξεχωριστες διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 Απριλίου και της Κυριακή 14 Απριλίου όπου και στις δυο κατέκτησαν στις κατηγορίες τους την Τρίτη Θέση . Απολογισμός της διοργάνωσης 2 αθλητες 4 χάλκινα μετάλλια . 

Τέλος, το Δ.Σ. του Α.Σ Αίας Κιλκίς οι γονείς των αθλητών και  οι προπονητές μας, ευχαριστούν επίσης τους χορηγούς που βρέθηκαν δίπλα στον σύλλογο, συνεισφέροντας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Οι χορηγοί μας είναι: Φάρμα Κουκάκη Α.Ε , Ιακώβου Ι. Μον. ΙΚΕ ,  Κτήμα Γιαννούλη Α.Ε. , EuroagroA.E.,  Κιλτίδη Β.  Ζωοτροφές,  Αρμεκτήρια Τανούση, Ράντζο Κιλκίς, ο Ποδηλάτης,   Γιαρημαγας Ν., Τεχνικό γραφείο Νικολαΐδου Α.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία