ΣΤΟ ''ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ'' Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Με το δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συμπορεύεται και ο Ιωάννης Καλαϊτζίδης για να αγωνιστεί μαζί με το Δημήτρη Κυριακίδη και όλα τα άλλα άξια στελέχη της δημοτικής παράταξης για να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας. 

Ο Ιωάννης Καλαϊτζίδης κατέρχεται για πρώτη φορά στα κοινά και θα είναι υποψήφιος στην Κοινότητα Κιλκίς. Έχει ενθουσιώδη διάθεση και να συμμετέχει και να συνδράμει με κάθε πρόσφορο τρόπο για να αποκτήσει η πόλη του Κιλκίς ισχυρές υποδομές. Επιδιώκει μαζί με τηνεπόμενη Δημοτική Αρχή, υπό το Δημήτρη Κυριακίδη, να θέσουν σε ημερήσιο πλέον πρόγραμμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη και την ευκολότερη διαχείριση της καθημερινότητάς του. 
Ο Ιωάννης Καλαϊτζίδης γεννήθηκε στο Κιλκίς ενώ η καταγωγή των γονέων του είναι από το Χειμαδιό και το Αναβρυτό. Είναι στρατιωτικός και υπηρετεί στην 33ηΜηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πολυκάστρου. Έχει δραστηριοποιηθεί ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό πάνω από είκοσι πέντε χρόνια και έχει παίξει ποδόσφαιρο σε πολλές αθλητικές ομάδες του νομού Κιλκίς. 
Είναι έγγαμος με τη Μαρία Παπαηλία και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Γεωργία 12 ετών και τη Δέσποινα 9 ετών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου