ΣΤΟ''ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ'' Η ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΊΔΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

                                           

Με αγωνιστικότητα και πίστη στις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας προσέρχεται στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ η Ελένη Νικολαϊδου.
Με μια πλειάδα ικανών και μάχιμων στελεχών, η Ελένη Νικολαϊδου θα είναι υποψήφια στην Κοινότητα Κιλκίς,
για να εργαστεί άοκνα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Κιλκισιωτών, για μια όμορφη και νοικοκυρεμένη πόλη, με περισσότερο πράσινο και ελεύθερους αξιοποιήσιμους χώρους, με ασφαλτοστρωμένους και καλοσυντηρημένους δρόμους, για μια πόλη φωτεινή στο κέντρο και στις γειτονιές της, ελκυστική στον πολίτη και στον επισκέπτη, για μια πόλη με ζωντάνια. Με Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη και με εγγύηση το θεσμικό και ουσιαστικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων που αποκτά η Κοινότητα Κιλκίς.
Η Ελένη Νικολαϊδου κατάγεται από τα Άνω Θεοδωράκια. Είναι απόφοιτη της Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Νοσηλευτικής Σχολής και πτυχιούχος παράλληλα του ΤΕΕ στην ειδικότητα της Νοσηλευτικής. Επιπροσθέτως είναι διπλωματούχος βοηθός φυσιοθεραπεύτρια. Εργάζεται ως νοσοκόμα στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Έχει δύο παιδιά τη Στέλλα 23 ετών ψυχολόγο, που συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Σουηδία, και τον Κωνσταντίνο 17 ετών μαθητή λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου